вівторок, 31 травня 2011 00:45

На конкурсі підробок Сосєдова обізвали дівчиною

Автор: фото: Андрій Шматов
  Російський музичний критик Сергій Сосєдов  роздивляється прикраси у столичному ресторані ”Біблос”, аби відрізнити справжні коштовності від підробок
Російський музичний критик Сергій Сосєдов роздивляється прикраси у столичному ресторані ”Біблос”, аби відрізнити справжні коштовності від підробок

У столичному ресторані "Біблос" артисти відрізняли справжні парфуми, окуляри та коштовності від підробок. Гості пригощаються шампанським, фруктами та тістечками із заварним кремом. На ведучого майже не звертають увагу.

— А чи знають наші шановні зірки, як відрізнити справжній годинник "Ролекс" від підробки, — намагається розбурхати гостей ведучий вечора 32-річний Ігор Посипайко. — Справжній "Ролекс" можна бити молотком і йому нічого не буде.

Відрізнити справжні парфуми "Армані" від підробки пробує лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, 37 років.

— У мене абсолютно немає нюху, — каже Харчишин. — Після того, як декілька років тому потрапив в аварію, перестав відчувати запахи.

На допомогу Валерієві кличуть Анну Завальську із гурту "Алібі". Бере в руки підробку та справжні парфуми.

— Ось ці — не підробка, — піднімає одну з пляшок. — Такі самі мені друг із Парижа привіз.

Парфуми виявляються справжніми.

— Пляшка в дорогих парфумів завжди з якісного скла та пластику, — розказує ведучий. — Також треба звертати увагу, як розпилюються. Справжні мають тоншу струю. Хороша підробка за запахом може взагалі не різнитися від оригіналу. Але триматиметься не більше 2 годин.

Відрізняти окуляри хоче співак Віктор Павлік, 45 років. Швидко впізнає справжні "Рей-бен". Чіпляє собі на ніс такі ж фальшиві.

— Можна, я собі їх заберу? У мене вже 12 таких є, — просить. — Вони гарно виглядають, і більше мене нічого не турбує. У чоловіка дорогими мають бути годинник, ремінь і взуття. Але також потрібно знати міру. Купити годинник за 3–7 тисяч доларів — нормально, сотні тисяч викидати — це вже занадто.

На стіл викладають прикраси, інкрустовані діамантами.

— Відрізнити діамант від підробки зможе тільки справжня дівчина. Сергій Сосєдов, прошу вас сюди, — виголошує Посипайко.

Російський музичний критик 42-річний Сергій Сосєдов повільно підводиться й нехотя підходить до столу з коштовностями. Пригнічений, бо ведучий увесь вечір жартує над ним. Сергій мовчки роздивляється прикраси. Гості шепочуться, що в Києві він знайшов собі хлопця.

— Нікого я не знаходив, — відказує. Розтягує слова й дивиться вбік. — Я в Києві працюю, а не розважаюся. Не дуже розбираюся в коштовностях, бо не ношу їх. Узагалі можу спокійно купувати одяг у секонд-хенді. І всім раджу. Якщо хороша, якісна річ — ніхто не зрозуміє, що вона не нова. А економія хороша.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі підробок Сосєдова обізвали дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі