четвер, 15 травня 2008 18:28

Медведчук сердиться, коли дружина називає його геніальним

  Оксана Марченко із чоловіком Віктором Медведчуком виховують дочку Дарину та  Богдана - сина Оксани від шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем. Фото 2005 року
Оксана Марченко із чоловіком Віктором Медведчуком виховують дочку Дарину та Богдана - сина Оксани від шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем. Фото 2005 року

Із 35-річною ведучою Оксаною Марченко зустрічаємося в офісі компанії "Омега-TV", у столичному телецентрі. Із 2007-го ця компанія готує програму "Шоу Оксани Марченко", що виходить на каналі ТЕТ.

Піар-менеджер Дарія просить зачекати в залі навпроти кабінету. Пояснює, що Марченко мусить владнати деякі справи. У приймальні до Оксани черга з трьох осіб. Чекати доводиться хвилин 40.

Марченко вітається російською, згодом переходить на чисту українську.

— Зазвичай роботи маю ще більше, — пояснює, сідаючи в крісло за столом. Замовляє в секретарки зелений чай. — Головне — правильно розпланувати час. Щоб і на роботу вистачало, і на себе, і на сім"ю.

Оксана Марченко — дружина екс-глави адміністрації президента Кучми, 53-річного Віктора Медведчука. Вони побралися 2003-го. У жінки це другий шлюб, у чоловіка — третій.

— Ми познайомилися 1999-го, на фуршеті після церемонії "Людина року" в палаці "Україна", — згадує вона. — Віктор раніше бачив мене по телевізору. Знав про мене більше, ніж я про нього. За два дні запросив на перше побачення. А потім чекав біля телецентру з трояндами. Він і досі мені щодня дарує квіти.

Каже, відразу відзначила, що він сильна людина.

— Сильнішого чоловіка в країні немає. Віктор — людина геніальна. Але він сердиться, коли я так кажу, — додає, примружившись. — Неправда, що любов з часом перетворюється на звичку. Навпаки, міцнішає.

Подружжя виховує 3-річну Дарину й Богдана, 10 років. Він син Оксани від шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем. У Медведчука є 25-річна донька Ірина від другого шлюбу, з адвокатом Наталією Гаврилюк.

— Богдан мене попередив, аби готувалася, бо в нього починається перехідний вік. У всьому намагається бути схожим на Віктора, — зітхає Марченко. — Хочу трохи висвітлитись, аби бути подібною на дітей, бо вони світлокосі, — сміється, відкидаючи з плечей каштанове волосся.

Сильнішого чоловіка в країні немає

— Вашу доньку хрестили Володимир Путін і дружина Дмитра Медведєва? — запитую.

— Ми цю тему не обговорюємо, — відповідає. — Діти мають право на нормальне життя, без папараці.

Уточнюю, чи змінився Медведчук, коли пішов із великої політики.

— У нього з"явилося більше часу на родину. Тільки-от на ковзанку з нами щонеділі не їздить — не вміє кататися. Він погарнішав, щодня тренується у спортзалі. Схуд, бо перестав харчуватися нашвидкуруч. Він же любить котлетку, картоплю смажену. Сам робить фантастичні млинці! На Масляну ми просто розкошували.

Марченко пише дві книжки:

— Робоча назва першої "Мої імена. Історія зрад". Розкажу про героїв моїх програм. А в другій опишу особисту історію.

Додає, що мріє закінчити ремонт у будинку, який отримала у спадок від діда.

— Хочемо приймати там людей високого рівня, щоб не було соромно, — відкидається в кріслі. — Живемо в особняку в Києві. Маємо ще заміський будинок — зовсім маленький, дерев"яний. Багато пишуть про нашу нерухомість за кордоном, та лише іноді орендуємо там житло.

— Кажуть, у вас є велика квартира на Кіпрі?

— Коли ми були на Кіпрі, то зупинялися в готелі, — пояснює Оксана.

Попрощавшись, Марченко йде до кабінету. Огрядна жінка в приймальні гортає глянцевий журнал. Роздивляється фотографії родини Медведчуків.

— Ой, а Дашка-то какая взрослая уже, — бурмоче тихцем. — Приходила к нам сюда — боевая такая. Хорошая у них семья.

1973, 28 квітня — Оксана Марченко народилася в Києві
1992 — перемогла на конкурсі непрофесійних телеведучих
1995 — закінчила історичний факультет педагогічного університету ім. Драгоманова
1997 — у шлюбі з бізнесменом Юрієм Коржем народила сина Богдана
1999 — познайомилася з Віктором Медведчуком, за чотири роки побралися
2004, 20 травня — народилася донька Дарина

Зараз ви читаєте новину «Медведчук сердиться, коли дружина називає його геніальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі