четвер, 06 серпня 2009 07:51

Мадонна виснажилася на тренажерах

Автор: фото з сайту www.matrixphotos.com
  Перед європейським туром американська співачка Мадонна зігнала з рук останні краплі жиру
Перед європейським туром американська співачка Мадонна зігнала з рук останні краплі жиру

Американська співачка 50-річна Мадонна вийшла з лондонського ресторану в легкому топі з короткими рукавами. Зазвичай вона не носить такого вбрання — ховає від людських очей надто жилаві руки.

— Вони худющі, вени проступають аж надто сильно. Її руки мене просто налякали! —  розповідає один із фотографів, який побачив співачку під рестораном.

Експерти кажуть, Мадонна перезаймалася в спортзалі. На її тілі немає ні грама зайвого жиру. Вік співачки видають тільки її перекачані руки. Мадонна тренується шість разів на тиждень по 2 год. Такий виснажливий режим запровадила її особиста фітнес-тренерка Трейсі Андерсон.

— Я повністю змінила тіло Мадонни, — хвалилася Трейсі місяць тому. Вона готувала співачку до європейського турне. — Щоправда, її вигляд трохи псують ці набухлі вени. Але вона все одно фантастично виглядає.

— Вени на руках проступають, коли жировий прошарок в організмі мінімальний, — пояснює 23-річна Діна Олійник, київський тренер із фітнесу. — Це наслідок надто насичених тренувань. Звичайній дівчині досягнути такого практично нереально. Думаю, Мадонна приймає якісь гормональні добавки. Кажуть, у неї почала рости борода. Вени зникнуть, якщо вона зробить своє харчування більш калорійним, додасть у нього вуглеводів.

У графіку тренувань Мадонни — заняття карате, біг, плавання, їзда на велосипеді, вправи зі штангою. Аби збагатити організм енергією, вона п"є багато води з кокосовим молоком.

— Я ніколи не худну, бо ніколи не гладшаю, — казала якось співачка. — Хоча, якби не фігура, їла би тільки чорну ікру та поп-корн. Іноді можу побалувати себе невеликою шоколадною цукеркою.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна виснажилася на тренажерах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі