вівторок, 22 листопада 2011 05:00

Лобода подарувала приятелю злиток золота

Автор: фото: ОЛЬГА КАМЄНЄВА
  Злиток золота ціною 2,5 тисячі доларів Світлана Лобода виграла у вікторині
Злиток золота ціною 2,5 тисячі доларів Світлана Лобода виграла у вікторині

У столичному клубі "Делюкс" семеро зіркових блондинок змагалися за статус найрозумнішої: міркували, як світові новини впливають на вартість нафти та золота. Співачка 29-річна Світлана Лобода правильно відповіла на всі запитання і виграла 100-грамовий злиток золота.

Її суперницями були тенісистка Катерина Бондаренко, дизайнерка Ольга Альонова, співачка Марина Стоян, акторка Ольга Сумська, плавчиха Яна Клочкова і телеведуча Сніжана Єгорова. Ведучий змагань Ігор Посипайко запитує: на подорожчання золота чи нафти вплине смерть лівійського лідера Муаммара Каддафі? Правильна відповідь — подорожчає нафта.

— Скористалася логікою, — говорить Єгорова. — Лівія є басейном нафти. Олігархи всього світу мріяли прибрати її до рук, а тепер продаватимуть її дорожче.

В учасниць запитують, на що вплинуть воєнні дії США в Іраку, виверження ісландського вулкана і секс-скандал із колишнім італійським прем'єром Сільвіо Берлусконі.

— Цей негідний та гидкий старікашка зробив те, про що мріє більшість у його віці, але не можуть собі цього дозволити, — каже Єгорова про романи Берлусконі з моделями.

— А я хочу захистити його. Він не старикашка, Снєжа. Він харизматичний, і його вигляд зовсім не навіває думки про старість, — вступається за екс-прем'єра Сумська.

— Ти б хотіла, щоб твоя донька... — зауважує Єгорова.

— Не хотіла би, — перебиває її Сумська. — Але назвати його старікашкою не можна.

Доки сперечаються, Лободі вручають грамоту "Найрозумніша блондинка України" та 100-грамовий злиток золота вартістю $2,5 тис.

— Думала, що 100 грамів — це так багато, а виявляється, зовсім мало. Подарую його своєму другові Стасіку, який багато років тому розповів мені, як роблять ставки на фондовій біржі. Завдяки йому я вгадала відповіді на деякі запитання, — пояснює Світлана.

На гостей вистрелюють тисячею доларів купюрами по $1. Люди зніяковіло збирають банкноти. Ті, що лежать під столом, не дістають.

Зараз ви читаєте новину «Лобода подарувала приятелю злиток золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі