середа, 28 грудня 2011 06:30

Ларсон перед сном читає Блохіній вірші

Автор: фото з сімейного архіву Ірини Блохіної
  Ірина Блохіна, донька тренера української футбольної збірної Олега Блохіна, цілується з репером Ларсоном на весіллі 19 листопада. Пара планує обвінчатися
Ірина Блохіна, донька тренера української футбольної збірної Олега Блохіна, цілується з репером Ларсоном на весіллі 19 листопада. Пара планує обвінчатися

— Я місяць як заміжня. Щасливішою, ніж зараз, ніколи не була, — каже 28-річна Ірина Блохіна, донька тренера української футбольної збірної Олега Блохіна. Вона заміжня за репером 34-річним Ларсоном, справжнє ім'я — Сергій Ларькін.

Замовляє чай у кафе київського кінопалацу "Жовтневий". З бабусею та матір'ю гімнастками Альбіною та Іриною Дерюгіними готує там українську збірну з художньої гімнастики.

— Через роботу медовий місяць вирішили відкласти. А от повінчатися плануємо найближчим часом. Зараз визначаємося з датою й обираємо церкву. Сергій — шалений романтик, дуже добрий і турботливий. Зовсім не такий, яким показує себе. Але скоро всі побачать, який він насправді.

Чоловік готує Ірині сніданки.

— Дуже люблю вівсяну кашку. Варить мені її з сухофруктами. Коли мені не треба нікуди йти, дуже тихо збирається, щоб не розбудити. А на ніч щодня читає мені вірші, які написав для мене. Сергій дуже любить швидкість, машини, мотоцикли. Мій тато дуже добре водить авто, мене навчив. Коли женемося на різних машинах через затор в Києві, я за ним лечу просто, але не відстаю. Наші стосунки надихнули друзів. Дві пари також вирішили одружитися.

Кажуть, що Блохіна вийшла заміж, бо завагітніла.

— Я не вагітна, чесно, — Ірина постійно усміхається, очі сяють. — Дуже хочемо дитину й плануємо її найближчим часом, але поки що ні. Так швидко одружилися, бо впевнені, що ми — половинки одне одного й хочемо прожити разом до кінця життя. Ну, нащо чекати? Ще тільки познайомилися, навіть не зустрічалися, й Сергій забіг зі мною до бабусі. Тільки пішов, вона: "Коли весілля?" У мене шок, ні про що таке не задумувалася тоді. А бабуся все наперед побачила. Сергій робив мені пропозицію п'ять разів. Весілля організували за тиждень. Весь старий склад "Динамо-Київ" був. Коли говорили клятви одне одному, вся сім'я плакала — і бабусі, і мама, і тато.

Сергій Ларькін керує івент-компанією "Артконсалтинг", яка організовує вечірки у столиці. До знайомства з Іриною зустрічався зі співачкою Євгенією Власовою і Наталією Вороною, колишньою дружиною "регіонала" Нестора Шуфрича. Блохіна закінчила кіноакадемію в Лос-Анджелесі. Виконує джаз і клубну музику.

— Поїхала жити в Америку через розлучення батьків. Дуже важко переживала його. Думала, що змирилася з цим, але коли побачила їх разом на весіллі, дуже важко було. Вони така золота пара. Нову сім'ю тата поважаю. Багато часу разом проводимо. Дуже люблю своїх сестричок — Анічку й Катюшу. Сергій їм одразу сподобався. Тато на весілля дуже спокійно відреагував. Дзвоню йому й кажу: "Я виходжу заміж". Він навіть не запитав, чи вагітна я. Відчула, що поважає мене й довіряє моєму вибору.

190

тисяч пар одружилися в Україні 2011 року.

 

Медовий місяць провели на острові

$500 тис. коштує годинник фірми "Шопард", який був на руці у київської моделі 25-річної Сніжани Онопко під час святкування її весілля з донецьким бізнесменом 29-річним Миколою Щуром. Таких годинників у світі налічують усього 25. Пара таємно одружилася на початку листопада. У Печерський РАЦС Сніжана прийшла у кросівках та джинсовій куртці. На святкування вдягла світло-молочну сукню від дизайнерки Віри Вонґ та сережки вартістю $94 тис. Після весілля модель витатуювала на пальці "Николай".

На острові Фіджі побувала тенісистка 25-річна Катерина Бондаренко під час медового місяця. Це був подарунок її батьків. Катерина вийшла заміж у вересні на даху київського готелю "Прем'єр Палас". Входила до списку  найбагатших наречених України. За рік заробляє $500 тис. Її обранцем став київський бізнесмен Денис. Живуть у його квартирі у столиці.

Свого другого чоловіка московського бізнесмена 35-річного Сергія Янчукова донька київського мера 31-річна Христина Черновецька відбила у подруги Олени. Їхні сім'ї товаришували, часто бували одне в одного в гостях. Після розлучення з першим чоловіком депутатом Київради В'ячеславом Супруненком Христина переїхала у Москву. У серпні пара розписалася. Весілля не святкували.

 

Зараз ви читаєте новину «Ларсон перед сном читає Блохіній вірші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі