вівторок, 05 січня 2010 19:18

Кличко зустрічається із на півметра нижчою жінкою

Автор: фото з сайту www.pacificcoastnewsonline.celebuzz.com
  Боксер Володимир Кличко відпочиває на пляжі Маямі з американською актрисою Хайден Панаттьєрі. Вони познайомилися півроку тому в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса
Боксер Володимир Кличко відпочиває на пляжі Маямі з американською актрисою Хайден Панаттьєрі. Вони познайомилися півроку тому в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса

Український боксер 33-річний Володимир Кличко зустрів Новий рік на пляжі Маямі з американською актрисою Хайден Панаттьєрі, 20 років. Вони засмагали на шезлонгах (легке розсувне крісло. — "ГПУ"), їли морозиво й обнімалися.

— Мамо, це ж Кличко! — показує пальцем на Володимира рудий хлопчик років 12. — Візьмемо автограф.

Висмикує руку й біжить до боксера.

— Пліз, — простягає аркуш.

Володимир усміхається, ставить автограф. На тому самому аркуші розписується Хайден. Коли хлопчик відходить, вона лягає на боксера, той розпушує їй волосся. Люди фотографують їх на мобільні телефони.

Пара познайомилася півроку тому в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса. Хайден на 50 см нижча за боксера, зріст якого 2 м.

— Нічого серйозного, — коментує стосунки Володимир. — Просто роман. У мене їх багато. Маємо спільні інтереси, тому чимало часу проводимо разом.

Кажуть, у 20 років Володимир жив цивільним шлюбом із киянкою Олександрою. Вона народила дитину від іншого чоловіка, і пара розлучилася. Зустрічався зі скандальною німецькою серцеїдкою Мариною Ернандес. Після розриву вона вистрибнула з 14 поверху, але залишилася жива. Володимирові приписують романи з голлівудськими акторками Джулією Робертс, Люсі Ліу, німецькою телеведучою Івон Катерфельд, моделями чешкою Кароліною Курковою та українкою Діаною Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «Кличко зустрічається із на півметра нижчою жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі