пʼятниця, 12 серпня 2011 06:15

Кіркоров подарував Ротару 30 букетів

У кримському селищі Орловка під Севастополем три дні тривав музичний фестиваль "Золотий грамофон. Україна". Його відвідали півтори тисячі глядачів. Присвятили 15-річчю "Русского радио".

За 2 год. до початку концерту над сценою піднімаються хмари диму. Організатори викликають пожежників. Загорівся порожній вагончик за сценою. Пожежні приїжджають за 10 хв. Гасять вогонь піною.

— Якби вітер дув у бік сцени, усе згоріло б, — каже один із них. — Мене здивувала поведінка організаторів. Більшість знімали пожежу на мобільні, інші — переносили апаратуру подалі від вогню. Лише один додумався подзвонити пожежникам.

О 19.00 територію бази відпочинку "Золотий берег" оточує охорона. Сцену огороджують металевою сіткою. Крізь неї люди перелазять подивитися на артистів.

— І чого за квиток платити, коли безкоштовно все можна побачити, — 25-річна киянка Юлія морем переходить до відгородженого майданчика. Вона відпочиває в Орловці у сусідньому пансіонаті. — Мені мама два квитки по 150 гривень подарувала. То ми з подружкою їх біля входу по 200 продали. За них краще в барі посидимо.

Двоє чоловіків у чорних костюмах стелять червону доріжку. Її взяли напрокат у столичному палаці "Україна". За 3-денну оренду заплатили 600 грн.

Артисти починають з'їжджатися за 2 год. Першими прибувають учасники проекту "Фабрика зірок" Стас Шурінс, Олексій Матіас, Дмитро Каднай і брати Борисенки. За ними сходами піднімається російський співак 42-річний Авраам Руссо. Від нього пахне парфумами "Фаренгейт 32" торгової марки "Кензо".

— Люблю Крим за його природу і хороших людей, — каже Авраам Руссо. — Хотів відпочити й покупатися в морі, та зараз я і відпочинок — несумісні поняття. Тут пробуду один день — увечері повертаюся до Москви. Буватиму в Україні частіше, коли відкрию тут свій ресторан вірменської кухні. Про це почав мріяти ще в дитинстві. Хотів зробити це ще в Москві, та довелося починати в Америці. Три роки тому в Нью-Йорку разом із дружиною відкрили ресторан "Хавен". У перший день подарував їй діамантове кольє за 130 тисяч доларів.

Російський співак 44-річний Філіп Кіркоров приїхав на третій день фестивалю. На концерт запізнився на 3 год.

— Годину тому давав концерт в Ялті, — пояснює. — Сюди їхав у супроводі п'яти міліцейських машин із мигалками.

Кіркоров поправляє лацкани білого піджака. Він схуд. Лише на підборідді є складка жиру.

— Два місяці сиджу на дієті. За цей час скинув 10 кілограмів. Я не їм після шостої вечора і повністю відмовився від своєї улюбленої газованої води.

За вечір Кіркоров змінив кілька нарядів: позував перед камерами в яскраво-рожевому костюмі, у шортах і в балахоні.

— Вже 10 років мене постійно переслідує бажання купити якусь обновку, — говорить співак. — Кожен похід до магазину обходиться приблизно у 100 тисяч євро. За всі ці роки речей назбиралося так багато, що я навіть думав про відкриття комісійного магазину або музею секонд-хенду. Минулого місяця купив собі двокімнатну квартиру для одягу. Поставив 34 шафи. Був на показі "Дольче і Ґаббана" на Міланському тижні моди. Мені страшенно сподобалася колекція. Після показу замовив собі її всю. Заплатив 150 тисяч євро. Торік у цих же дизайнерів замовив чотири пальта по 250 тисяч євро кожне.

Філіп Кіркоров виконує шість пісень. Присвячує їх Аллі Пугачовій, Крістіні Орбакайте та Софії Ротару. Йому дарують зо 30 букетів.

— Усі ці квіти відвезу в Ялту й подарую Софії Ротару, у неї сьогодні день народження, — каже Кіркоров і йде зі сцени.

Майже всім артистам вручили статуетки "Золотий грамофон". Нагороди робили в Києві. Підставку виготовили з мармуру, верхню частину з металу з низькопробною позолотою. Вручали їх за пісні, що найдовше протрималися у хіт-параді "Русского радио".

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров подарував Ротару 30 букетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі