четвер, 26 червня 2008 18:18

"Кидаю виклик усім жінкам"

"Написати цей лист я збирався, напевно, років п"ять, — пише "ГПУ" в"язень Юрій Мурич. — Хочу звернутися до всіх жінок, які дають оголошення у вашу газету. Навіть не звернутися, а кинути їм виклик! Я дуже обурений однією фразою, що зустрічається майже в кожному оголошенні: "Із місць позбавлення волі прохання не турбувати".

Жінки, не повторюйте автоматично помилку, яку хтось колись допустив. Звідки у вас стільки ненависті й зневаги до тих, хто за ґратами?

А чи не хочете ви заглянути в себе глибше? Що вас змусило написати в ту газету? Таких привабливих і чарівних, таких прекрасних господарок, без шкідливих звичок і матеріальних проблем? Порядні й безкорисливі, щирі й вірні, добрі й ніжні. Ви часом не зійшли зі сторінок великих письменників? Що, більше поблизу ніхто уваги не звертає? Чи поблизу вже всіх пересадили? Чому ви вважаєте, що ви нормальні, а ми ні?

Не сперечаюсь, тут зібрані не "квіти" нашого суспільства, але впевнено можу сказати, що тут також дуже багато хороших людей. Є люди, які відсиділи свій строк і чогось таки досягли в житті.

Я теж був колись одружений. Моя дружина була повністю забезпечена дама, бізнес-леді, так би мовити. Старша від мене на дев"ять років. Так-от, вона сильно хотіла, щоб я був альфонсом. У категоричній формі не давала мені влаштуватися на роботу. Я не мав права зробити крок самостійно, бо це загрожувало неминучим скандалом. Ревнувала мене навіть до телевізора. Коли там показували еротичні сцени чи дівчат, вимикала. Ревнувала до своєї 13-річної доньки.

Не буду писати, як потрапив до тюрми. Пенсію у старих людей не відбирав і малолєток не ґвалтував, не вбивав і ні над ким не знущався.

Нерозумно дивитися на яблуко, казати, яке воно на смак, якщо ви його навіть не спробували. Не відштовхуйте те, чого не знаєте.

Особисто я листів не чекаю. Давно у всіх вас зневірився. Безразлічієм зараз не здивуєш. Удачі вам, милі жінки, любові й щастя! Але якщо хочете, пишіть, відповім кожній.

Мурич Юрій Олександрович

РВК-56, відділ N8
с. Перехрестівка
Роменський район
Сумська області
42073".

Зараз ви читаєте новину «"Кидаю виклик усім жінкам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі