пʼятниця, 14 вересня 2018 05:00

Катерина Заєць виграла комплект постільної білизни

Автор: Фото надане Катериною Заєць
  Катерина Заєць із села Гребениківка Тростянецького району на Сумщині подарувала онуці Дарині комплект постільної білизни, який отримала від ”Газети по-українськи”
Катерина Заєць із села Гребениківка Тростянецького району на Сумщині подарувала онуці Дарині комплект постільної білизни, який отримала від ”Газети по-українськи”

— Комплект дуже гарний, турецький. Отримали 26 травня, якраз на день народження внучки. Даринці виповнилося 5 років. Подарувала постіль їй. Застелить на нове ліжко, яке їй невдовзі куплять батьки, — каже 63-річна Катерина Заєць із села Гребениківка Тростянецького району на Сумщині.

"Газету по-українськи" вона передплачує 5 років. Квитанцію надіслала на адресу редакції та виграла комплект постільної білизни.

— Читати "Газету по-українськи" порадила сусідка Ніна Чугай. Ми з чоловіком одразу передплатили, — говорить Катерина Олександрівна. — Не шкодуємо, бо тут є все, що нас цікавить. Подобається й те, що для заохочення розігрують призи між читачами. Завжди переглядаю, хто що виграв. У нашому селі жінка отримала чашку з логотипом.

Катерина Заєць працювала вчи­телькою початкових класів школи-інтернату.

— Із першого класу мріяла працювати вчителем. Після училища направили в село на роботу. Заочно закінчила інститут. Дуже люблю дітей. Скільки класів навчила писати й читати, не підрахо­вувала, — розповідає Катерина Олександрівна.

41 рік живе в шлюбі з 63-річним Миколою Миколайовичем.

Коля робив на заводі електрогазозварювальником. Одружилися 14 травня. Нас відмовляли, щоб в "маю" не одружувалися. Казали — будемо все життя маятися. Але ми у забобони не віримо. Першою народилася дочка Лєна. Живе в Сумах. Працює старшою медсестрою. Має дочку Олю. Внучка цього року поступила в медучилище. Син наш Володимир на 7 років молодший за Лєну. Теж у Сумах, працює фельдшером на швидкій допомозі. Даринка — його дочка. Влітку з чоловіком няньчимо внуків.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Заєць виграла комплект постільної білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі