вівторок, 25 вересня 2012 07:15

"Холостяк" покинув наречену

Переможниця шоу "Холостяк-2" 25-річна Олена Ряснова розійшлася з британським принцом Френсісом Метью Романовим, 32 роки. Півроку тому вона виграла у проекті серед 25 учасниць. Тоді Френсіс подарував їй каблучку з діамантом.

"Повертаюся до Києва одиноким чоловіком", — пише він на своїй сторінці в соціальній мережі.

Олена на своїй сторінці того дня видаляє всі спільні фото.

— Так, це правда, ми посварилися. Як будуть далі розвиватися стосунки, поки що невідомо, — каже Олена.

Проблеми в пари почалися два місяці тому, коли Олена поїхала на весілля подруги у Францію. Френсіс залишився в Києві і з іншими дівчатами розважався у нічних клубах. Через це вони посварилися.

Пара жила разом у цивільному шлюбі. Квартиру у столиці їм винаймав канал СТБ. Олена планувала вийти заміж за Френсіса за рік.

— Я готова була їхати з Френсісом за кордон та навіть відклала написання дисертації.

Олена родом із Запоріжжя. Батько працює інженером на "Запоріжсталі", а мати — економіст. Має молодшого брата. За спеціальністю фізик. До проекту "Холостяк" працювала енергоменеджером компанії "Екологічні системи". Після розлучення із Френсісом живе у столиці.

Танцівник Максим Чмерковський та студентка Олександра Шульгіна, які познайомилися у попередньому сезоні проекту, були разом лише місяць. Жоден герой усіх 17 сезонів "Холостяка" у Штатах так і не одружився зі своєю обраницею.

Зараз ви читаєте новину «"Холостяк" покинув наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі