четвер, 24 квітня 2008 18:31

"Гроші йдуть по ленті, як січка"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Пишу Вам і сяю від задоволення! Увімкнув вдень телевізор і здивувався, як легко в Україні заробити 1000 або й більше гривень. Потрібно тільки назвати слово на три букви — і гарантована ця сума (йдеться про телелото. — "ГПУ".). Я дурний стояв кілька днів у черзі, щоб зареєструватися на Юліних 1000 гривень, а коли я їх получив? А тут молоденькі дівчатка настирливо просять взяти таку суму. Цих дівчаток нам заслали вороги України. Багато писали в газетах, що Юліна тисяча зробить інфляцію. Що ж тоді говорити про тисячі цих дівчаток! Юліну тисячу ми будемо получати років два, а тут кожний день можна виграти тисячу. Розвалять ці дівчатка нашу економіку. Люди перестануть ходити на роботу. Навіщо робити місяць, а то і два, як можна за минуту заробити цю суму?

І це на каналі "Вінниччина", який раніше називався депутатським. Мільйонерами ми вже раз були, коли були купони. І не тільки на цьому каналі. Є вони і на других каналах, наприклад на ТРК "Україна". Так там гроші валяються прямо як листя в осінь. Вони даже сконструювали конвеєр, гроші йдуть по ленті, як січка. Біда та й годі! І ночью не дають спати, теж пропонують гроші. Вони дають, а я боюся брати, бо думаю: що це за гроші, де вони їх стільки взяли? Може, це підроблені, або вони викрали десь банк і тоді нас звинуватять у сообществі. Підкажіть, як бути."

Лист надіслав В. Зінченко із с. Прилука Липовецького р-ну Вінницької обл.

Зараз ви читаєте новину «"Гроші йдуть по ленті, як січка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі