вівторок, 01 листопада 2011 05:45

Грановська завагітніла

Автор: Фото З САЙТА WWW.livejournal.com
  Співачка Надія Мейхер-Грановська іде в декрет. Замість неї в гурті ”ВІА Гра” виступатиме інша артистка
Співачка Надія Мейхер-Грановська іде в декрет. Замість неї в гурті ”ВІА Гра” виступатиме інша артистка

29-річна Надія Мейхер-Грановська, одна з учасниць групи "ВІА Гра", завагітніла. Батько майбутньої дитини — московський бізнесмен Михайло Уржумцев. З ним співачка живе кілька років.

— Надя нікому не казала, але тепер нема чого мовчати, бо дуже добре видно животик, — кажуть в оточенні співачки.

Торік вона не планувала дитину. Хотіла розпочати сольну кар'єру, пішла вчитися на академічний вокал, щоб виступати із класичною програмою. Працювала співведучою передачі "Неймовірна правда про зірок" на каналі СТБ.

З Михайлом Уржумцевим не розписана. Через жорсткий графік Надії вони бачаться нечасто. Від першого цивільного шлюбу зі столичним бізнесменом Ігорем співачка виховує 9-річного сина, якого назвала на честь батька. Першу дитину також народила несподівано.

— Перед тим я серйозно хворіла. Кілька місяців приймала сильні ліки та антибіотики. Я себе дуже погано почувала. Мене нудило, але лікарі заспокоювали, що це побічні ефекти від препаратів. Коли дізналася, що вагітна, була шокована, — каже вона. — Але вирішила народжувати, хоч знала, наскільки сильно підводжу групу і продюсерів. Переживала, що після пологів мене можуть не прийняти назад до "ВІА Гри".

Мейхер у групі знайшли заміну. Це колишня учасниця гурту "Гарячий шоколад" 19-річна Катерина Гудаєва. З нею продюсери "тріо" відзняли відео.

Зараз ви читаєте новину «Грановська завагітніла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі