четвер, 11 січня 2007 16:52

Феофан Музика розшифрував Біблію

Автор: фото: Володимир ЛУК’ЯНЧУК
  Помічник народного депутата Євгена Кирильчука Феофан Музика передбачає майбутнє з 2003 року. Тоді йому було видіння
Помічник народного депутата Євгена Кирильчука Феофан Музика передбачає майбутнє з 2003 року. Тоді йому було видіння

Провидець із Луцька 57-річний Феофан Музика передбачає майбутнє за сторінками Святого Письма. Інженер-механік за освітою розшифрував закодовані в цифрах послання Біблії.

О восьмій ранку стою перед броньованими дверима двокімнатної квартири Феофана Музики. Тисну на дзвінок. На порозі з"являється одягнена в шкіряний плащ і норкову шапку його дружина Лідія.

— Говоріть-балакайте. Але без мене, я в цьому не участвую, — гукає вже з кабіни ліфта.

Господар у спортивних штанах і хатніх капцях запрошує на кухню. На столі парують дві чашки кави.

— У кімнатах ремонт, — показує на мішки з цементом. — А на кухні й покурити можна.

Умощуємося на табуретках. Провидець непомітно хреститься та сьорбає каву.

— Передбачати почав 2003-го після видіння, — закурює цигарку. — Проснувся і бачу біля себе постать у чорному балахоні. Простягає мені невелику червону кулю. За її спиною осяяні відчинені двері. Там вродлива жінка з білявими косами. Наблизилась і дає квадратний аркуш паперу. Каже: це твій талісман. Уже потім на іконах я впізнав жінку і таємничу постать. Білявка — то великомучениця Варвара, а чернець — святий цілитель Пантелеймон. Одна провидиця з Болгарії пояснила, що вони дали мені дар пророкувати.

Феофан Степанович кладе долоню на Біблію біля себе.

— Ключ, — гортає сторінки, — я знайшов у цифрах. Особливо у книгах Богослова "Об"явлєніє" і Мойсея "Числа". З арифметичних розрахунків біблійних дат і чисел можна бачити майбутнє. Я передбачив помаранчеву революцію за рік до неї. Побачив прихід Віктора Ющенка, антикризову коаліцію та нову революцію у 2007-му.

Випробував прилад на собі й захворів

Він прислухається до голосу диктора із радіоприймача.

— 22 грудня зустрічалися Ющенко і Путін. На формулах я бачив ці переговори погодинно. Ця дата не випадкова. Вона довго шукалася й нічого доброго Україні не принесе. Путін буде домінувати. Але Росія теж не матиме позитивного результату. Я поінформував про це потрібних людей у Києві, які можуть донести передбачення до Ющенка.

Чоловік зиркає крізь лінзи окулярів на настінний календар.

— Цого року, ближче до осені, Верховну Раду розпустять і державою  керуватиме жінка-прем"єр, — таємниче шепоче. — Я вирахував замах на Юлію Тимошенко. Але вона виживе. Головне, 2007-го Україна встане з колін.

Хтось телефонує на мобільний. Феофан Степанович просить передзвонити пізніше.

— Знаю, — киває на телефон, — як відновлювати енергетику людських органів. 2003-го сконструював прилад для генерування природної енергії. Побудував як піраміду, а носій енергії — вода. Все остальне — табу.

Феофан приносить із кімнати шматок пластмаси. Крутить у руці.

— Це все, що від приладу залишилося, — зітхає. — Я його знищив, бо випробував на собі й захворів. Три місяці працювали тільки серце й розум. Лікарі не могли поставити діагноз. Довелося прикрити експеримент, хоча ним цікавилися спецслужби та в Міністерстві охорони здоров"я.

Феофан прощається. На нього чекають у Волинській обласній держадміністрації. Провидець працює помічником нардепа Євгена Кирильчука. На запитання, чи підробляв Музика штатним ясновидцем влади, той аж скривився.

— Ні-ко-ли! Хіба що за півроку до указу передбачив відставку попереднього губернатора Анатолія Француза, — піднімає вгору палець. — Він не вірив, називав мене ненормальним. А тепер його люди кажуть, що я наврочив відставку. Відтоді не воджуся з владою.

1949, 1 березня — народився у селі Лобачівка Горохівського району на Волині
1972 — одружився з 20-річною землячкою Лідією
1974 — народилася донька Вікторія
1976 — закінчив Львівський сільгоспінститут, пішов головним інженером у колгосп імені Калініна на Волині
1977 — народилася донька Раїса
1993 — очолив українсько-американську фірму "Ай-Бі Рокитне", яка вирощувала олійний ріпак для експорту
1998 — розробив проект модернізації українських зернозбиральних комбайнів; домовився з урядовцями США про виділення $1,5 млрд інвестицій
2000 — помічник нардепа з фракції БЮТ Євгена Кирильчука

Зараз ви читаєте новину «Феофан Музика розшифрував Біблію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі