середа, 07 березня 2012 06:45

Єдиним позитивом є додаткові вихідні

— Мені тяжко зрозуміти, чому люди святкують свята по датах, — говорить програміст зі Львова Орест Калиняк, 28 років. — Можливо, то якийсь інстинкт: у певне число зібратися і набухатися. Але мені таке не подобається. Колись у дитинстві для мене свято було двічі на рік: на Миколая і Новий рік батьки водили до цирку.

Усвідомлення деградації свят прийшло десь 2005-го. Тоді закінчував університет Франка. У державних святах немає нічого цікавого. Усі виходять на мітинги. Кричать однакові гасла з року в рік. Витягують вишиванки. Одним словом — шароварщина. Після такого тільки осаду на душі більше. Про всякі там дні закоханих і 8 Березня просто матюкнутися хочеться. Люди йдуть на повідку комерції. Закуповують різного барахла — сердечок, квітів. Сюсюкаються, як діти. Своїй дівчині дарую букет підсніжників. Тільки не 8 Березня, а коли весна приходить. Вона теж противниця свят. Релігійні не відмічаю.

Єдиним позитивом є додаткові вихідні. Тоді можна собі самостійно влаштувати свято. От минулої неділі зібралися з трьома друзями і рвонули в гори. Вибралися на Боржаву, погуляли, відпочили.

Зараз ви читаєте новину «Єдиним позитивом є додаткові вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі