четвер, 26 квітня 2012 00:00

Донька Путіна виходить за сина адмірала

26-річна Катерина Путіна, молодша донька російського президента Володимира Путіна, у травні вийде заміж за сина південнокорейського адмірала 28-річного Юн Йонг Гу.

Чутки про весілля Катерини та Юна Йонг Гу з'явилися позаторік. Познайомилася пара в липні 1997-го на дискотеці в міжнародній московській школі. Батько Гу тоді працював військовим аташе в корейському посольстві в Москві.

— Я прийшов на танці з братом, щоб розважитися. Катя та її сестра заговорили з нами першими. Тоді я не знав, що вона донька Путіна, — згадує Юн.

Він вивчився на економіста у Штатах. Із Катериною спілкувався через скайп і телефоном. Коли повернувся в Москву, працював у російському філіалі "Самсунґ електронікс". Як колеги дізналися про його роман із донькою Володимира Путіна, звільнився. Тепер працює в одній із державних компаній Росії.

У Катерини є на рік старша сестра Марія. 2005-го вона вийшла за німецького бізнесмена.

У цілях безпеки Володимир Путін приховує дітей від громадськості. В інтернеті їхні фотографії не відповідають дійсності.

Зараз ви читаєте новину «Донька Путіна виходить за сина адмірала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі