вівторок, 31 жовтня 2006 14:58

Донька Медведчука Ірина вийшла заміж за математика

 

Колишній глава адміністрації Кучми Віктор Медведчук, 52 роки, минулої суботи в Москві видав заміж старшу дочку Ірину, 24 роки. Її обранець —  кандидат математичних наук, випускник Московського університету Андрій Рюмін.

Ірина та Андрій познайомилися рік тому на відпочинку за кордоном. Упродовж року Андрій кожні вихідні приїжджав до дівчини в Київ. Кажуть, доти він був затятим холостяком. Ірина закінчила факультет міжнародних відносин у Швейцарії. У січні цього року повернулася до Києва, працювала журналісткою в журналі "Gallery", що спеціалізується на моді та дизайні.

Ірина — донька Медведчука від другого шлюбу, з адвокатом Наталією Гаврилюк.  Першою його дружиною була однокурсниця Марина Лебєдєва, донька київського адвоката Володимира Лебєдєва. Із третьою, телеведучою Оксаною Марченко, 33 роки, Медведчук познайомився 1999-го. Кілька років вони жили у цивільному шлюбі, а 2003-го одружилися. У родині підростає 2-річна Дарина. У Оксани від попереднього шлюбу є ще 8-річний син Богдан.

Весілля відбулося у "Форум-холі", власником якого є художник Борис Краснов. Минулого року там зіграла весілля співачка Діана Гурцкая, святкували ювілеї кінорежисер Нікіта Михалков і естрадна зірка Лариса Доліна.

Шуфрич побажав молодій перетворитися на трояндовий кущ

Привітати молодят прийшло 250 гостей. Зокрема, президент Молдови Володимир Воронін із дружиною, екс-президент Леонід Кучма з дружиною Людмилою, перший віце-прем"єр Росії Дмитро Медведєв, "есдек" Нестор Шуфрич, брати Григорій та Ігор Суркіси з дружинами, композитор Ігор Крутой.

Нестор Шуфрич, 39 років, розповів "ГПУ", що наречений Ірини походить із професорської родини.

— Його мама — професор, доктор економічних наук, а батько, здається, на державній службі. Який мають бізнес, не знаю, але родина забезпечена.

Наречена була в довгій сукні зі шлейфом, із квітчастим орнаментом через плече.

Оксана Марченко на весілля не приїхала. Шуфрич каже, що вона залишилася в Києві з маленькою донькою.

Тамадою був Микола Басков. На святі співали Олександр Малінін, Володимир Прєсняков, Таїсія Повалій, колишня оперна примадонна Белла Руденко. Ігор Крутой подарував молодятам виступ російського гурту "Дискотека аварія".

— Повалій співала тільки українською, — продовжує Нестор. — "Червону руту" підхопили всі гості.

Проголошуючи тост, Шуфрич порівняв Ірину з трояндою, яку Андрій пересадив із київського ґрунту в московський. "Есдек" побажав нареченому "так доглядати її, щоб вона перетворилася на трояндовий кущ".

Андрій та Ірина житимуть у Москві. Трохи пізніше, в листопаді, приїдуть до Києва обвінчатися.

Зараз ви читаєте новину «Донька Медведчука Ірина вийшла заміж за математика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі