четвер, 02 березня 2006 19:57

Депардьє на Оболоні рекламує кетчуп

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Жерару Депардьє поправляють грим
Жерару Депардьє поправляють грим

У перший день весни у київському барі "Дакота", що на Оболоні, знімали рекламний ролик для російського кетчупу "Балтімор" — того, що є спонсором російської розважальної телепрограми "Городок" Олєйнікова та Стоянова.

У ролику знімається 57-річний француз Жерар Депардьє. Актор у світло-коричневому капелюсі і такого ж кольору шкіряній камізельці.

Жерар переможно кидає кий на більярдний стіл.

— Ну, кто слєдующий? — ламаною російською читає із захованого папірця підказку, написану латинськими літерами.

На гру погоджується дівчина-білявка:

— Якщо я програю, то тебе поцілую. А якщо ти — то з"їси свого капелюха.

У наступній партії більярду програє Депардьє. З"їсти капелюха йому допомагає кетчуп "Балтімор".

Російська компанія — виробник кетчупів "Балтімор" — шукала світову зірку для участі у рекламі свого продукту. Випадково з"ясувавши, що до столиці України з приватним візитом приїхав Жерар Депардьє, росіяни звернулися до його директорів та продюсерів. А ті вже порадили для зйомок український "Гуллівер-фільм". Це компанія, яка знімала Депардьє у двох роликах для оператора мобільного зв"язку "Київстар".

Депардьє не любить фотографуватися

— Депардьє дуже легко знімати. Він — як пластилін, — розповідає 31-річний продюсер "Гуллівер-фільму" Макс Данкевич. — Дуже професійно працює, без різних там "зіркових" штучок.

Єдине, чого не любить актор, — фотокамер. Тому фотографа, який прийшов зняти його під час роботи в барі "Дакота", актор попросив працювати швидко.

— Не стійте довго з націленою на мене камерою! — невдоволено підганяв він.

Депардьє дуже не любить фотографуватися. Це нервує його і заважає концентруватися. А може, мсьє Жерар — кіногенічний, але не дуже фотогенічний?..

У Києві Депардьє пробуде ще кілька днів. Кажуть, він займається тут своїми бізнесовими справами, пов"язаними з виноробством. Зупинився актор у  п"ятизірковому готелі "Прем"єр Палац".

Зараз ви читаєте новину «Депардьє на Оболоні рекламує кетчуп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі