вівторок, 29 січня 2019 05:51

Чоловік Ксенії Собчак побив її коханця

Автор: www.paparazzi.ru
  Ксенія Собчак та Максим Віторган одружилися шість років тому. Мають 2-річного сина Платона
Ксенія Собчак та Максим Віторган одружилися шість років тому. Мають 2-річного сина Платона

"Читаю новости второй день подряд. Театральные премьеры людей интересуют гораздо меньше, чем личные разборки", — пише російська телезірка і політик 37-річна Ксенія Собчак у соцмережі. Так відреагувала на обговорення її зради чоловікові — актору Максимові Віторгану, 46 років.

Чутки про невірність Собчак з'явилися наприкінці грудня 2018-го. Казали, має роман із режисером 43-річним Костянтином Богомоловим. Їх бачили разом у ресторанах.

Минулого тижня Віторган зустрівся з коханцем дружини у кафе в центрі Москви. Чоловіки побилися. Максим зламав Богомолову ніс.

Після цього 24 січня Віторгану написали в "Інстаграмі", що Ксенія сидить в ресторані з коханцем.

"Люди, завязывайте. Я не работаю по вызову. Не выдержу второй раз такого визга. И если где-то увидите меня с кем-то, Ксюше не пишите. Поздно. Займитесь собой", — відписав Максим.

Собчак і Віторган познайомилися на опозиційному мітингу. Одружилися шість років тому. Мають сина 2-річного Платона. До цього Ксенія часто міняла партнерів — бізнесменів і політиків. Максим Віторган був у двох шлюбах. Має сина й доньку від першої дружини-актриси.

Костянтин Богомолов розлучився торік. Із колишньою дружиною має доньку Анну, 9 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ксенії Собчак побив її коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі