четвер, 10 серпня 2006 15:40

Бандерас і Ґріффіт хочуть ще дитину

Автор: фото: REUTERS
  Антоніо Бандерас із дружиною Мелані Ґріффіт у Лондоні, на прем’єрі мультфільму ”Шрек-2”
Антоніо Бандерас із дружиною Мелані Ґріффіт у Лондоні, на прем’єрі мультфільму ”Шрек-2”

Учора голлівудському актору Антоніо Бандерасу виповнилося 46 років. А його дружина, актриса Мелані Ґріффіт, цієї середи святкувала своє 49-річчя. Подружжя має 9-річну доньку — Стеллу дел Кармен Бандерас Ґріффіт. Мелані виховує ще позашлюбного сина Александра Бауера та 17-річну Докату — від шлюбу зі скандальним голлівудським актором Доном Джонсоном.

Мелані полюбляє курити разом із неповнолітньою Докатою, хоч у США дітям це забороняють. Актриса лікується від алкоголізму, а куріння шкідливою звичкою не вважає.

— Сім"я, де курять разом, — дружна, — впевнена вона.

Для Бандераса цей шлюб — другий. Із жінками він почав зустрічатися з 14 років, а в 15 вже позбавився цноти. Щовечора юнак проводив час із новою дівчиною, а його мама пишалася походеньками сина.

У 28 років Антоніо одружився з іспанською актрисою Аною Лесою і трохи охолов до інших жінок. Співачка Мадонна, яка приїхала до Мадрида на зйомки стрічки "У ліжку з Мадонною", відверто заявила у пресі, що кохає його. Поп-діва запросила Бандераса на вечерю у свій номер. Актор прийшов під руку з дружиною. Вечір мало не закінчився скандалом.

Скільки тобі років?

1989-го Антоніо знявся у першій культовій стрічці "Жінки на межі нервового зриву". Там уперше побачив Ґріффіт — у білій сукні з перлинами.

— Про таку богиню я навіть мріяти не міг! — вигукнув захоплено.

96-го Ґріффіт і Бандерас були партнерами у фільмі "Двоє — це занадто".

— Скільки тобі років? — з порога запитав у Мелані Антоніо.

— Пішов ти!.. — розлютилася вона.

Після восьми років шлюбу Бандерас покинув першу дружину, Мелані розлучилася з Доном, і вони стали жити разом.

— Я кинула заради тебе акторську кар"єру, вивела тебе в люди, готувала тобі андалузькі делікатеси. А ти проміняв мене на руду лахудру з двома дітьми від різних чоловіків! — кричала колишня дружина Бандераса Ана. Тепер Бандерас змушений виплачувати на її утримання $300 тис. на рік.

Після того як у Бандераса і Мелані народилася донька Стелла, Ґріффіт почала влаштовувати чоловікові сцени ревнощів. А тоді "підсіла" на алкоголь і наркотики. Аби чимось зайняти дружину, Антоніо доручив їй вести господарство.

У зіркового подружжя є два будинки: апартаменти в іспанському стилі в Лос-Анджелесі та літня вілла на розкішному курорті Марбелья. Купує речі Бандерасу дружина. Він вибирає тільки своє улюблене взуття — дерев"яні сабо.

— Ми дуже хочемо ще дитину, — зізнається Мелані. — Але не виходить завагітніти, хоч я приймала спеціальні таблетки.

— І кохаємося по три-чотири рази на день, — додає Бандерас.

Зараз ви читаєте новину «Бандерас і Ґріффіт хочуть ще дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі