вівторок, 15 січня 2019 05:56

"Багатий бізнесмен із Туреччини виявився ілюзією. Довелося стати робочою конячкою"

Автор: www.kp.ru
  Співачка Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу побралися 2009-го. Весілля святкували двічі — в Україні та Туреччині. Мають доньку 7-річну Софію
Співачка Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу побралися 2009-го. Весілля святкували двічі — в Україні та Туреччині. Мають доньку 7-річну Софію

— Я не смогу простить предательства. Ведь тот, кто любит, не предаст. А если разлюбил, то уже ничего не вернуть, — каже співачка Ані ЛОРАК, 40 років. Місяць тому до Шевченківського райсуду столиці подала позов про розірвання шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом НАЛКАКІОГЛУ, 41 рік.

Про розлучення подружжя почали говорити минулої осені. Тоді Мурата в столичному караоке-барі журналісти помітили в компанії з киянкою Яною Бєляєвою. Вона має юридичну освіту. Продає одяг і взуття через інтернет. Чоловік гладив її стегно і шепотів щось на вухо. Із закладу пішли вдвох. Подейкують, тепер разом живуть у Києві на орендованій квартирі.

— Мурат і Яна познайомилися в нічному клубі, де часто відпочивали в компанії спільних друзів, — розповідають в оточенні Бєляєвої. — Спочатку вони лише товаришували, та невдовзі почали виявляти симпатію одне до одного. Яна не єдина жінка в Мурата. Він постійно тусив у клубі з дівчатами. Їх завжди було в нього багато.

Ані Лорак і Мурат Налкакіоглу мають спільну доньку 7-річну Софію. Вони побралися 2009-го. Познайомилися в турецькій Анталії.

— Мені одразу сподобався симпатичний менеджер готелю, — розповідала Ані Лорак. — Він допомагав влаштовувати бенкет у мою честь, а в останній день відпочинку піді­йшов і сказав, що чекатиме мене все життя. Коли я повернулася в Україну, писав ніжні повідомлення. Пізніше ми почали зідзвонюватися. Тоді я ще погано знала англійську, тому часто просто дихали у слухавку. А за рік знову зустрілися. Мала знімати кліп у Туреччині. Організатори обрали саме той готель, де я познайомилася з Муратом.

Весілля святкували двічі — в Україні й Туреччині. Після одруження почали зводити двоповерховий будинок на вул. Паризькій, у котеджному містечку вздовж Житомирської траси за 20 км від Києва.

— З самого початку в їхній родині не все було так гладко, як здавалося, — кажуть друзі подружжя. — Багатий бізнесмен із Туреччини виявився ілюзією, а Ані довелося стати робочою конячкою в родині. Через насичений гастрольний графік її часто не було вдома, а Мурат влаштовував через це скандали. Після одного з виступів збирався піти від неї. Ані вмовила його залишитися, бо хотіла, щоб у дитини був батько.

До одруження із Муратом Ані Лорак вісім років жила у цивільному шлюбі з режисером Юрієм Фальосою. До зустрічі з нею Налкакіоглу серйозних стосунків не мав.

Зараз Ані Лорак живе та працює в Москві. Бере участь у телевізійних новорічних телешоу російських пропагандистських каналів. У липні 2016 року виступала на концерті, присвяченому російському військово-морському флоту.

Зараз ви читаєте новину «"Багатий бізнесмен із Туреччини виявився ілюзією. Довелося стати робочою конячкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі