середа, 28 травня 2008 17:36

Антін Мухарський будить сусідів армійськими піснями

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Актор Антін Мухарський сідає біля дружини, телеведучої Сніжани Єгорової. Жінка не захотіла змагатися з ним у конкурсі караоке
Актор Антін Мухарський сідає біля дружини, телеведучої Сніжани Єгорової. Жінка не захотіла змагатися з ним у конкурсі караоке

Караоке-ринг між українськими акторами влаштував у понеділок столичний ресторан "Плеже кафе". Із шести заявлених учасників прийшли троє — Даша Малахова, Сніжана Єгорова та Антін Мухарський. Не з"явилися на караоке-ринг Наталя Сумська, Євген Паперний та Олексій Богданович. Співати замість них попросили молодих акторів: Дмитра Сову, Наталю Озірську та Андрія Валевського зі столичного театру "Браво". У журі були композитор Володимир Бистряков, режисер Юрій Морозов і рестораторка Маргарита Січкар.

— Чарку горілки для Малахової! — просить ведучий вечора Ігор. — Їй треба набратися сміливості.

— Я дуже погано співаю, — каже зі сцени 30-річна телеведуча й акторка Даша Малахова. Вона веде кулінарну програму "Картата потата" на телеканалі "Інтер". — Прийшла сюди тільки по старій дружбі з Ритою й Віолою (Маргаритою Січкар та Віолою Кім — власницями "Плеже кафе". — "ГПУ").

Малахова співає "Мне нравится" з кінофільму "Іронія долі". Фальшивить, плутає ноти. До фіналу вона не потрапляє. Журі ставить їй найменше балів — 13.

— Віола Кім попереджала, що це непередбачуваний конкурс, — розповідає "ГПУ" Малахова після конкурсу. — Трохи образливо, бо в журі був Володимир Бистряков — хороший друг мого батька (режисера Театру на Подолі Віталія Малахова. — "ГПУ"). Пам"ятаю, як 25 років тому він із першою дружиною Регіною гостював у нашому будинку на Подолі.

Каже, в конкурсах зазвичай програє.

— Я взагалі невдаха, — знизує худенькими плечима. — Судді чомусь думають, що я можу краще. А я не можу! В університеті перемогла лише на конкурсі "мокрих футболок", де дівчат поливали водою. У мене тоді були симпатичні груди, ще до народження дитини.

У Малахової є дворічний син Матіяш. Чоловік ведучої, 30-річний телепродюсер угорець Чаба Бакоша, виходить із ресторану.

— Даш, я поеду уже, — міцно цілує дружину в губи.

— Правда, він класний? — захоплено допитується Даша. — Мені всі подруги заздрять. Нас представили одне одному на прийомі в американського посла.

Це не спів, а вереск якийсь

До фіналу потрапляють 39-річний Антін Мухарський та 25-річний актор Дмитро Сова. Мухарського підтримує дружина — телеведуча й актриса Сніжана Єгорова, 36 років.

— Котик, ты лучший! — гукає вона з-за столика, приплескує. Антін співає "Белые розы" та пісню Остапа Бендера з фільму "12 стільців". Енергійно танцює, наостанок падає на коліна. Журі присуджує йому перемогу.

— Я співав в караоке вперше в житті, — запевняє Антін. — А ні, обманув! Колись, років шість тому, у Владика Ряшина (телепродюсера. — "ГПУ") на караоке зібралися. Були Олег Карамазов, Славік Вакарчук...

Сніжана Єгорова розглядає диплом, який вручили чоловікові. Розповідає "ГПУ", що її також запрошували до участі в конкурсі.

— Але навіщо вступати у творчу дуель із чоловіком? — кокетливо кліпає віями.

Каже, чоловік часто співає вдома.

— Щоранку у ванній як затягне! Це не спів, а вереск якийсь, — сміється. — Увесь будинок знає, що Мухарський прокинувся. Співає здебільшого армійські пісні німецькою мовою. Пам"ятає їх ще з часу служби в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Антін Мухарський будить сусідів армійськими піснями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі