четвер, 23 липня 2020 06:36

Андрій Григораш помер від коронавірусу

На 46-му році помер священник Української греко-католицької церкви Андрій ГРИГОРАШ. У нього діагностували коронавірусну інфекцію. Правив у храмі в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області.

— Отець Андрій Григораш був без перебільшення ревним священником, про якого люди згадують лише хороше, — розповідає 22-річна Діана Чавага з Коломийської єпархії. — Він понад усе любив життя, людей і справу, до якої був покликаний. Отець Андрій дотримувався целібату (безшлюбність. — ГПУ). Завжди віддано і щиро служив Богові, працював на благо довіреної пастви. Його передчасна смерть сколихнула всіх: рідних, знайомих, духовенство та віруючих.

Отець Андрій Григораш виріс у багатодітній родині. Закінчив Івано-Франківський теологічно-катехитичний інститут. На священника висвятився 1997 року. В нього залишилися брати Олег, Любомир, Василь і сестра Наталія.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Григораш помер від коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі