вівторок, 18 червня 2013 07:00

Андре Тан назве доньку Марією

Автор: фото з сайта www.bagnet.org
  Дизайнер Андре Тан разом із похресницею Емілією та кумою Оксаною Соколовою біля Макаріївської церкви в столиці
Дизайнер Андре Тан разом із похресницею Емілією та кумою Оксаною Соколовою біля Макаріївської церкви в столиці

Дизайнер 29-річний Андре Тан став хрещеним батьком. Його похресниця — 6-місячна Емілія, донька телеведучої Валерії Черненко.

— Ми з Лерою знайомі чотири роки. Зі всієї гламурної тусовки вона найлюдяніша. Не така, як більшість, — в очі одне, а позаочі обговорять з голови до ніг, — говорить Андре Тан телефоном. — Коли Лера попросила стати її кумом, злякався. Боявся, через зайнятість не зможу достатньо часу приділяти хрещениці. П'ять років тому мені пропонувала одна клієнтка-артистка хрестити її сина. Та я був надто молодий для такої відповідальності. Кажуть, якщо в чоловіка першим похресником буде дівчинка, в його житті все складеться так, як він хоче. Тому я передзвонив Лері й погодився.

Хрестини відбулися на початку червня в столичній Макаріївській церкві. Дизайнерка Олена Бурба пошила дівчинці сукню з рожевої органзи та шифону. Кумою Тана стала ведуча програми "Факти тижня" — Оксана Соколова.

— Вона моя найближча подружка. Кращої хрещеної для дочки не уявляю. А з Андре ми давно дружимо сім'ями. Чоловік мене підтримав у виборі, — говорить Валерія Черненко.

Хрещений подарував Емілії срібний столовий набір, а кумі — сукню зі своєї нової колекції.

— Спочатку думав купити золотий хрестик, але Оксана мене випередила. Тому за традицією купив срібний набір. Доки Емілія зовсім маленька, шитиму спеціально для неї. Далі даруватиму одяг з дитячої лінії "Андре Тан", яку запущу наступного року.

Дизайнер рік як одружений з киянкою Аліною Харечко.

— Колись мріяв про трьох синів. Зараз хочу доньку. Назву Марією. Це ім'я мені завжди подобалось. Іноземних, як Мілана і Домініка, не люблю. Мода на них минула років 10 тому. Зараз повертаються до традиційних наших — Анна чи Марія.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан назве доньку Марією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі