понеділок, 04 лютого 2008 16:13

Як Луценко і Жванецький день народження Гурвіца святкували (ФОТО)

  На дні народження мера Одеси Едуарда Гурвіца в ресторані ”Сади Перемоги” міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сидів поруч із сатириком Михайлом Жванецьким
На дні народження мера Одеси Едуарда Гурвіца в ресторані ”Сади Перемоги” міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сидів поруч із сатириком Михайлом Жванецьким

30 січня мер Одеси Едуард Гурвіц відзначив 60-річчя. Виконуючий обов"язки президента футбольного клубу "Чорноморець" Олег Марус подарував ювілярові цеглину.

— Це камінь від уболівальників для закладення стадіону в парку Шевченка напередодні Євро-2012, — сказав він.

У найдорожчому ресторані міста "Сади Перемоги" зібралося 1200 гостей. Із Москви прилетіли артисти Людмила Гурченко, Тамара Гвердцителі, із Києва — Оксана Білозір, бізнесмен Петро Порошенко, нардепи Олександр Третьяков, Володимир Яворівський, екс-віце-прем"єр Дмитро Табачник, брат президента Петро Ющенко. Головний міліціонер Юрій Луценко і сатирик Михайло Жванецький сиділи поруч за столом.

Людмила Гурченко побажала іменинникові народити ще багато дітей. Кажуть, дружина мера 47-річна Ольга за кілька місяців готується вдруге стати матір"ю. Ольга з 25-річним сином Станіславом мешкає в ізраїльському місті Хайфа. Проте часто навідується до чоловіка в Одесу. Від першої дружини, яка померла, Едуард Йосипович має 32-річну доньку Євгенію.

Голова спостережної ради Нацбанку Петро Порошенко назвав Гурвіца людиною з великої літери та великим одеситом. Мер заявив, що згоден.

— Мене слід було назвати не Едуардом. Адже мої батьки носили імена Йосип та Марія, — пожартував він.

Матір Гурвіца — Марія Наумівна Бронштейн, померла 1994-го у віці 75 років; до пенсії працювала бухгалтером. Батько — Йосип Ілліч пішов із життя в 44 роки, від хвороби серця. Він 9 років відсидів у сталінських таборах "за шпигунство".

— Це одна з найшикарніших вечірок у нашому ресторані, — каже менеджер "Садів Перемоги" Євген Приходько.

Гостей пригощали строганиною, качкою з яблуками, лососем, запеченим у сирі, млинцями з червоною та чорною ікрою, полуницею та виноградом. Подейкують, що свято оплатив власник ресторану — депутат облради, перший секретар обкому Соцпартії Борис Музальов.

Зараз ви читаєте новину «Як Луценко і Жванецький день народження Гурвіца святкували (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі