вівторок, 01 серпня 2006 18:36

"40 відсотків залежить від вроди, а решта — від голови"

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Онука покійного актора Івана Миколайчука Марися Горобець отримала титул ”Модель планети
Онука покійного актора Івана Миколайчука Марися Горобець отримала титул ”Модель планети

В Одесі, в яхт-клубі "Колумбус", завершився міжнародний конкурс "Miss Tourism International, Ukraine, Black Sea". Перемогла на ньому 20-річна Оурілі Моуз із Франції. Харків"янка Олена Жиган, 20 років, стала "Міс туризм України". А донеччанці Владі Євсеєвій, 21 рік, дістався титул "Міс СНД". Дівчата жили на морському узбережжі, в міні-готелі "Міраж". Купалися на пляжі "Ланжерон". Студія Володимира Тарасюка робила їм безкоштовні макіяж і зачіски.

Дівчатам-переможницям вручили путівки до Стамбула.

— Я обов"язково поїду зі своєю новою подругою Оленою, — заявила "ГПУ" Оурілі Моуз. — Якщо не буде занять в інституті. А потім повернуся до Києва — щоб краще роздивитися місто.

У журі одеського міжнародного конкурсу цього року засідала Марися Горобець, 24 роки. Трохи раніше — 12 липня — у Афінах вона здобула титул "Модель планети" на міжнародному конкурсі "Міс туризм планети". Грецькі ЗМІ ще нагородили українку титулом "Міс преса".

— Такі конкурси — гарна школа виживання, — розповідає Марися. — Якось я брала інтерв"ю в однієї моделі. Готувалася до розмови всю ніч, — пригадує Марися. — А героїня, надписуючи побажання на листівці, зробила три помилки. Тоді я вирішила, що ніколи не буду моделлю! — метляє Марися довгим волоссям.

Вона вступила до Києво-Могилянської академії. Зараз працює на телебаченні. Знімається у фільмах.

Купила крашанок, сопілки й булаву

— Раніше я була круглолицьою українською панночкою, — весело показує руками уявні повні щічки. — А потім схудла. Може, тому вирішила подати фото на конкурс "Міс Україна". Навіть не сподівалася, що запросять. Усі ці конкурси, — каже серйозно, — приємне хобі, яке дозволяє тримати форму.

Хочете стати актрисою?

— Ольга Сумська мені казала: "Сонечко, доки блищать очки, треба їхати у Москву". Але в житті я погана актриса: у мене на лобі написано все, що думаю.

Розповідаючи про конкурс у Греції, Марися пригадує, що кожна учасниця мала привезти якісь подарунки.

— Я поїхала на Закарпаття, купила крашанок, сопілки і булаву. Бо там усе дешеве. Багажу вийшло понад 50 кілограмів. Не хотіли пропускати з ним у літак, — сміється.

А хлопця ти маєш?

— Сьогодні о 8-й ранку в мене була зйомка. Це новий проект, — розповідає. — Знімає голлівудський продюсер про Україну, англійська мова... Втомилася страшенно. Уранці кажу своєму Костику, що більше нічого не хочу, бо вже на межі психозу. А він обняв мене і каже: "Нада!"

Родина не боїться відпускати на конкурси?

— Навпаки, вони мене підтримують. І молодший братик Іван — теж. Колись один художник малював з нього Івасика-Телесика. Та мені вже скоро 25 років, тож пора закруглятися. В Україні багато гарних дівчат. Конкурс краси — це ж не модельний бізнес. 40 відсотків залежить від вроди, решта — від голови.

1982 — народилася у Києві
2003 — титул "Європейська модель року" на міжнародному конкурсі "Wosmos" у Перу
2003 — фіналістка конкурсу "Miss Tourism World" у Венесуелі
2004 — перша віце-міс-бікіні світу та міс фотогенічність на Мальті
2004 — закінчила Києво-Могилянську академію: спочатку — бакалаврат з історії та політології, потім — магістратуру з журналістики
2005 — на "Miss Tourism International" у Малайзії — перша віце-міс, а ще — "Miss Intercontinental" і міс особистість.
2005 — ведуча конкурсу "Міні-міс Україна 2005"
2006 — ведуча конкурсів " Міс Україна-Південь ", "Міс Україна International" у Тунісі; титул "Модель планети" на конкурсі "Miss Tourism Planet" у Греції

Зараз ви читаєте новину «"40 відсотків залежить від вроди, а решта — від голови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі