пʼятниця, 28 грудня 2012 00:15

32 дні лікарі боролися за життя 11-річного Андрія Царинського

32 дні у Бостоні лікарі боролися за життя 11-річного Андрія Царинського із села Долинівка Сколівського району Львівщини. Дитина мала 80% опіків тіла. 25 американських лікарів безкоштовно зробили йому три операції з пересадки шкіри. 6 березня він помер, так і не отямившись. За місяць до того в пожежі в їхньому домі загинули мати, бабуся, дідусь, 13-річна сестра та 2-річний брат.

Андрій ріс без батька.

163 мільйони доларів за версією журналу "Форбс" становить спадщина Ольги Нечитайло-Ріджок, найбагатшої жінки України. Вона померла від раку 7 жовтня у 58 років. Її ім'я пов'язують із горілчаними торговими марками "Цельсій", "Хлібний дар", "Байка", "Козацька Рада", "Перша Гільдія", вина "Коблево", "Бон Він", "Маренго". Бізнес успадкував син Святослав. Йому також належить мережа продовольчих магазинів "ЕКОМаркет".

12 лютого у ванні одного з готелей Беверлі-Гілз втопилася американська співачка 48-річна Вітні Г'юстон. У неї стався серцевий напад через прийом кокаїну. За чотири місяці її колишній чоловік репер Боббі Браун одружився на своєму менеджері Алісії Еферидж. На весіллі не було доньки Брауна з Вітні — Боббі Христини.

Зараз ви читаєте новину «32 дні лікарі боролися за життя 11-річного Андрія Царинського ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі