четвер, 15 липня 2010 18:04

"Кажуть, Потап збанкрутів. Може, скоро продасть свій продюсерський центр"

22-річна Олена Омельчук, піар-менеджер столичної музичної компанії, прийшла минулого четверга на відкриття ресторану "Каретний". І опинилася в порожньому залі. З понад півсотні запрошених знаменитостей на вечірку ніхто не з'явився. Офіціанти розкладають фрукти у три кошики на столі: жменя черешень, гроно винограду, двоє яблук, два апельсини й банан.

- Останній дурень наважиться відкрити ресторан улітку - усі на моря й океани роз'їхалися, - каже Олена. - Хто туди літом піде? Швидше куплять закуску, бухло й поїдуть жарити шашлик на природі. І якщо людей пригощають фруктами, це означає дві речі: власник скупий чи бідний або в ресторані поганий повар і не сформоване меню.

О десятій вечора під "Каретним" зупиняється чорний Hummer 32-річного репера Ларсона. Справжнє його ім'я - Сергій Ларкін. Місця на парковці зайняті, тому співак стає біля смітників. Він у старих, обрізаних до колін джинсах, чорній футболці й кепці, взутий у червоні кросівки.

- Одразу видно, що людина сама себе продюсує, - говорить Олена. - Не можна приходити на вечірку, як бомж. Знаю кількох співаків, які сплять до обіду, за 2 години до тусівки їдуть у магазин за платтям, а звідти в перукарню чи салон краси. І ніхто їм не потикне, що двічі вийшли на люди в одному наряді.

За порожніми столами в залі пліткують кілька гостей:

- А ви чули, що Ані Лорак із Муратом розійшлися? Кажуть, не може від нього завагітніти, бо з ним якісь проблеми. Доки вона на гастролях, він усі гроші просаджує на вечірках.

- Кажуть, Потап збанкрутів. Може, скоро продасть свій продюсерський центр. Мав магазин десь у Європі - уже продав. Криза по ньому вдарила. Повіз Камєнських у Штати на концерт. Там хоче знайти собі спонсора.

- Чули, в "Арені" зараз мегапаті. Приїхала Ірина Білик зі Звєрєвим. Кажуть, там наливають віскі й вино. Поїхали туди. Чого тут втикати?

Тим часом на сцену перед напівпорожнім залом виходить співак Ель Кравчук. Після четвертого романсу в його виконанні гості просять у ді-джея включити диско-музику. Той просить потерпіти - Кравчук має заспівати ще три пісні.

Зараз ви читаєте новину «"Кажуть, Потап збанкрутів. Може, скоро продасть свій продюсерський центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі