середа, 10 жовтня 2012 18:54

Півроку двічі на день Катя Бужинська їла тільки сир із фруктами та медом

 

Коли Катерина Бужинська вперше

Вийшла на сцену. У 11 років брала участь у міжнародному фестивалі в Чернівцях. ­Посіла друге місце з-поміж 360 учасників. Першим став соліст місцевої філармонії. Тоді зрозуміла, що в мене виходить співати, й почала навчатися вокалу в Марії Когос. У неї вчилась і Ані Лорак.

Сіла на дієту. У 16 років мій продюсер і майбутній чоловік Юра Квеленков сказав, що я – товста. При зрості 165 сантиметрів важила 53 кілограми. Схудла до 43. Півроку двічі на день їла тільки сир із фруктами й медом. Зіпсувала собі шлунок і потім довго лікувалася.

Закурила. Чотири роки тому, коли знайшла новенький Lexus 470, який у мене вкрали. Водій брав гроші за стоянку, проте машину туди не ставив. Вкрали з-під під'їзду, коли він в якоїсь дівчини загуляв. У міліції одразу сказали: "Забудьте". Я пішла до провидиці. Вона порадила в церкві попросити в святого Іоана Воїна, щоб повернув крадене.

За 12 днів мені подзвонили з невідомого номера й сказали, що машина на заправці по Одеській трасі за 60 кілометрів від Києва, із заведеним двигуном і ввімкненими фарами. Попросили не глушити, бо потім не заведемо.

Як їхали туди, вперше закурила. П'ять разів обійшла навколо автомобіля. ­Боялася, що може вибухнути. Вкрали тільки гумовий килимок, сумку, концертні сукні, спортивну форму й окуляри з діоптріями.

Після цього випадку водія звільнила. Зараз маю новий Lexus.

Заробила велику суму. У 12 років в Одесі – 10 доларів. Заспівала на Дерибасівській дві пісні до Дня міста. Ті гроші зберігаю як реліквію.

Народила дитину. У 27 років. Хотіла з 16, але мій чоловік був ­проти. ­Лєночка не ходить у садок, бо не має щеплень. У знайомих від якогось ­щеплення мало не померла малеча, і я злякалася. Донька живе з моєю мамою і нянею в Алушті. Я купила там 2-кімнатну квартиру.

Оскандалилась. Колись Юра Квеленков придумав піар-хід, що мій батько – Тото Кутуньйо. Рідня питала в тата: "Володя, что это? Катя – не твоя дочь?" Мама кілька тижнів на валокордині сиділа.

Пропонували сфотографуватися оголеною. Коли вперше – не пам'ятаю, а всього – безліч ­разів. Та я відмовляюся. А якщо раптом у депутати подамся або відкрию школу вокалу?

Зробила укол гіалуронової кислоти. У 28 років увела гіалуронову кислоту в обличчя, бо шкіра зневоднилася від косметики. Відтоді роблю раз на півроку. Чомусь вважають, що в мене багато підтяжок. Це, мабуть, через мій шлюб із хірургом. Але він – не пластичний хірург. Це я порадила йому закінчити курси пластичної хірургії, щоб мав статус. Пластичних операцій він не робить.

Придбала шубу. 1998-го за преміальні від "Слов'янського базару" за 3 тисячі доларів Юра купив мені голубу норку до п'ят. Я з нею і лежала, і спала, і нюхала її. Цього року її вкрали з машини, коли везла в ательє. Хотіла пошити короткі шубки собі й дитині. Крадіжку із зар­плати водія вираховувала рік.

Зараз ви читаєте новину «Півроку двічі на день Катя Бужинська їла тільки сир із фруктами та медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі