пʼятниця, 23 лютого 2018 11:55

Схуд на 305 кілограмів

Дев'ять незвичних вчинків, до яких вдавалися закохані

В італійському місті Піза секретар єврейської громади 56-річний Джакомо Скіназі наприкінці січня одружився з на шість років молодшою медсестрою Чінцією Стракуадаіні. Для обох цей шлюб став першим. Дітей не мають. До зустрічі з Чінцією не вірив у кохання, каже Джакомо. Жінка про свої попередні стосунки не розповідає.

Пара познайомилася п'ять років тому у відділенні діалізу лікарні. Скіназі лікувався від гострої ниркової недостатності.

– Тричі на тиждень я ставила йому крапельниці. Між нами виникла симпатія, почуття міцнішали, – розповідає Чінція. – Потім лікарі сказали, що Джакомо необхідна трансплантація нирки. Виявилося, моя на 99 відсотків сумісна з його організмом. Без вагань погодилася віддати її. Операція пройшла успішно.

1. Американець 33-річний Ізяслав Коза зі штату Нью-Джерсі в червні 2017-го пробіг 500 км Швейцарією. Так вирішив освідчитися своїй дівчині Аліні Дроновій, яка живе в американському Нью-Йорку. Марафон тривав 10 днів. Щодня Ізяслав долав 50 км. Їжу, воду й речі мав при собі. Ночував у готелях.

– Дорогою підхопив застуду, натер ноги, потерпав від сильної спеки, – каже Ізяслав. – Усе витримав, щоб завоювати серце коханої. В тепличних умовах легко говорити про почуття. Але це може здатися лише красивими словами. Коли робиш надзусилля, виходиш із зони комфорту – це важче. Але й переконливіше.

Пробіг назвали "марафоном кохання". Аліна прийняла пропозицію.

  Мако Акісіно, онука японського імператора Акіхіто, сидить поруч зі своїм нареченим Кей Комуром. Він – не королівського роду. Щоб заручитися з коханим, Мако відмовилася від статусу принцеси. Весілля планують святкувати восени
Мако Акісіно, онука японського імператора Акіхіто, сидить поруч зі своїм нареченим Кей Комуром. Він – не королівського роду. Щоб заручитися з коханим, Мако відмовилася від статусу принцеси. Весілля планують святкувати восени

2. Торік у травні онука японського імператора Акіхіто 25-річна Мако Акісіно, оголосила про заручини з аспірантом-однолітком Кей Комуром, який працює в юридичній фірмі. Мако позбулася титулу принцеси. Члени імператорської родини не можуть одружуватися з людьми некоролівської крові. Якщо порушують цей закон, їх вважають простолюдинами.

– Я кохаю Кея, тому змушена відмовитися від статусу принцеси, – говорить Мако Акісіно. – Нареченого познайомила з батьками. Вони схвалили мій вибір.

В імператорській родині ще шість незаміжніх принцес. Після весілля Мако отримає від держави одноразову допомогу – $1 млн.

3. Китайський мультимільйонер 57-річний Яо Наньшань у квітні 2017-го покинув свій бізнес і перебрався в китайське село в провінції Чжецзян до коханої Лю Ліцзюань, 47 років.

– Познайомилися 2013-го. Із другом відвідували село, де вона живе, і запізнилися на останній автобус у місто. Попросилися на нічліг у її будинок. Лю впустила нас і не взяла за це грошей. Я був вражений добротою та оптимізмом цієї жінки, – розповідає Яо Наньшань. – Коли повернувся в Іспанію, де мав основну частину бізнесу, активи переписав дітям. Вони подумали, що я збожеволів.

Лю була вдовою. Перший чоловік помер від раку шлунка. Виплачувала великі борги за його лікування. Жінка погодилася вийти заміж за Яо за умови: свої борги й далі повертатиме сама. У селі Яо Наньшань побудував готель, де дружина змогла б заробляти.

4. Австралієць 18-річний Лі де Поу закохався у британську туристку Софі Патерсон. Вона не звертала на нього уваги. Запросив у кіно – відмовила. Аби справити на неї враження, в березні торік стрибнув у річку з крокодилами. За 6 м від берега алігатор ухопив Лі за ліву руку. Хлопець ударив крокодила у ніс і око. Той відпустив його.

– На це було жахливо дивитися. Кров була повсюди. Заради мене ще ніхто такого не робив, – згадує Софі.

Друзі витягнули Лі з води й відвезли в лікарню. Медики врятували руку. Згодом удасться повернути її рухливість, кажуть.

5. У серпні 2016-го Александер Пітер Кірк, 41 рік, прилетів із Нідерландів у китайську провінцію Хунань на зустріч із 26-річною Дзянь. Познайомилися в інтернеті. Зустрітися домовилися в аеропорту міста Чанша. Жінка не прийшла. Александер чекав на неї 10 днів. Не їв, майже не спав. Його виснаженого забрала "швидка".

– Дзянь – жінка, про яку мріяв усе життя. Вирішив, мушу дочекатися її, хоч би чого це мені коштувало, – каже Александер.

Дзянь приїхала в лікарню провідати чоловіка.

– Наш роман розвивався. Александер вислав мені фото авіаквитків. Я подумала, що це – жарт. У той час була в іншій провінції, робила пластичну операцію. Телефон вимкнула, – пояснила жінка.

Александер і Дзянь не одружилися. Спілкуються в інтернеті.

6. 54-річний Пол Мейсон із Великої Британії 2015-го схуд на 305 кг. Зробив операцію зі зменшення шлунку. Зважився на неї після знайомства з 41-річною Ребеккою Маунтін. Мейсон був найтовстішою людиною планети – важив 445 кг.

– Ми познайомилися на Facebook у вересні 2014-го. Побачила мене в одному з телешоу. Вирішила допомогти знайти помічника, який би за мною доглядав. Перша розмова у Skype тривала 4,5 години. Згодом спілкування переросло у щось більше, – розповідає Пол Мейсон. – Ребекка важить 50 кілограмів. Зрозумів, що потрібно щось із собою робити.

7. Мати 12 дітей британка 41-річна Табіта Сондерс розлучилася з чоловіком 2013-го. Разом прожили 18 років. Сім'ю покинула заради 34-річного Кольта Німа. Познайомилися на Лондонській олімпіаді.

– Мама сказала, що покохала Кольта, а нам без неї буде краще. І пішла, – згадує 21-річна Ріаннон, донька Табіти. – 2015-го її чоловіка засудили на три роки за педофілію. У будинку поліція знайшла багато дитячих фотографій порнографічного змісту. Мама не повірила в це. Народила дитину. Тепер носить немовля до в'язниці, аби показувати Кольту.

8. 6 годин  2008-го на даху автобуса їхав 23-річний індієць, щоб зустрітися з нареченою.

– Вона поверталася з конференції. Вирішив зустріти її на півшляху додому. На автовокзалі сказали, що всі місця зайняті. Залишався дах автобуса. Кохана цього вартувала, – говорить чоловік.

Температура вночі була -10 °C, автобус їхав зі швидкістю 80 км/год. Гойдався на поворотах і чіплявся за гілки.

За рік закохані розійшлися.

9. Ніл і Жаклін Мегсон з американського міста Сан-Франциско 2003 року зважилися на пластичні операції, щоб стати схожими одне на одного. Зробили подібні очі, носи, щоки. У підборіддя вставили імплантати. Заплатили $200 тис.

– Із дружиною так кохали одне одного, що захотіли виглядати, як близнюки, – розповідає Ніл Мегсон, 67 років. – 2007-го Жаклін померла від раку. Досі називаю себе "ми". Постійно відчуваю її присутність.

Зараз ви читаєте новину «Схуд на 305 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі