середа, 16 січня 2013 17:59

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Якi донецькі ординцi? Нещаснi, заляканi люди. Голоси крадуть, у шахтах вбивають, нiхто не смiє рипнутися. Урки володiють i керують геть усiм, а чоловiки мужньої професiї мовчать, тiльки шепчуть, що ми за них не голосували. То й мовчiть далi.

Ляля

Подружка виходила заміж за чоловіка із прізвищем Вишкварок. Свого – Сваток – не міняла. Чоловік теж захотів взяти її прізвище. При цьому сказав: "Нарешті я свого здихався".

Оксана ЯРЕМЧУК, 25 років, Вінниця

На свій день народження купила торт "Наполеон" у супермаркеті. До приходу гостей не відкривала. Як подавати на стіл, розрізала, а всередині – заварний крем зацвів. Свято пройшло без торту.

Марина КЛІМАШОВА, Одеса, 23 роки

Налякав сон, що через зраду задушив дружину.

Василь, 29 років

Знайома працює на складі в супермаркеті. За день до Нового року прийшла в гості. Принесла півтора кілограма цукерок і набір скляних чашок. Розповіла, що солодощі повиймала з новорічних наборів. Обирала найсмачніші, а на їх місце закидала "Ромашку". Потім пачку обережно заклеювала й виносила у торговий зал. А шість чашок відклеїла від акційної кави "Жокей".

Віталій ЗЕЛЕНОВУХ, Львів

Мій зять – онкохірург у Рівненській обласній лікарні. Працює навіть у суботу й неділю. 31 грудня прийшов додому о восьмій вечора. Казав, що пухлину із шлунка хворого вирізав 4 години. Новий рік святкували без нього, шкода було будити.

Олена ПАВЛІВНА, Рівне

10 років тому тітка з дядьком хотіли дитину всиновити. Поїхали в дитячий будинок, підслухали, як вихователька малу повчає: "Будеш гарно поводитися, не будеш в ліжко пісяти – візьмуть тебе тато й мама з Америки. А ні – віддам селюкам, будеш жити в хаті й у колгоспі робити".

Ольга, 33 роки, місто Стрий Львівської області

Боїшся, доки є можливість боятися. Раніше лякалася темряви, спати самій, жити самій. Коли розлучилася та винайняла квартиру, страхи десь поділися. Зрозуміла, що вибору немає і доведеться до нових умов звикнути.

Ольга, 29 років

Лежала паралізована півроку. Лікарі не могли поставити діагноз. Звернулася до фахівців у Києві. Нейрохірург рукою по хребту провів. Зразу сказав, що це пухлина між хребцями. Прооперували, й уже на другий день встала на ноги. Коли столичні медики дивилися виписки своїх колег із райцентру, де лікувалася, казали сміливо в суд подавати, бо могли зробити калікою.

Інна, 32 роки

Подружка два місяці витримала в магазині продавцем. Розповідала, ранок починався з миття ковбаси й сосисок. Найгірше, коли покупці запитували, чи свіжа ковбаса. Збрехати язик не повертався, але й сказати правду не могла. Бо директор звільнить. Радила спробувати іншу ковбасу, ту, що свіжіша. ­Казала, що то новинка і дуже смачна.

Оксана ОЛІЙНИК

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі