субота, 20 серпня 2016 09:20
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Тримати марку

– Усе – для львів'ян. Це заклад із сімейними цінностями, – навесні знайомі відкрили невелику кав'ярню неподалік історичного центру Львова. Пропонують легкі закуски, каву й солодощі. У бізнес вклали всі заощадження.

– Кава у нас – лише елітна. Молоко і вершки – фермерські, а в солодощах – ні грама маргарину, – каже на відкритті власниця. – Ми ж не якась туристична забігайлівка, де поїв – і забув. Тримаємо марку.

За літо у Львові відкрили з десяток кав'ярень і ресторанів. Раніше там були продуктові магазини, майстерні або занедбані підвали.

Нещодавно відвідала сімейну кав'ярню знайомих. У них – нове меню. Ціни стали вдвічі вищі, вибір страв збільшився. Роблю замовлення. Але кава гірчить, тістечка – несмачні й несвіжі. Викликаю влас­ницю.

– Ми робили кафе для львів'ян. Хотіли як краще, – каже вона. – Але виручка була – нуль. Тепер працюємо для туристів.

Зараз ви читаєте новину «Тримати марку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі