понеділок, 06 грудня 2021 17:00
Ольга Швед
Ольга Швед
Ольга Швед

Не хотіли образити

"Я поважаю людей, які справді згадують жертв Голодомору й запалюють свічку. Але щиро. І не кричать, які вони правильні, а після сторіз зі свічкою йдуть у караоке, на концерт, у ресторан із друзями", – пише чернівецький блогер Олександр Заліско.

У суботу гучно відгуляв 29-річчя у львівському Будинку вчених. Була розкішна вечірка з елементами еротики. Покликав артистів і успішних колег. Знімали відео й називали святкування "голодна туса". Підписники обурені. Закликають видалити фото й відео. А рекламодавців – припинити співпрацю з блогерами.

Коли я працювала в міському закладі культури, наша команда щотижня проводила виставки, фестивалі, кінопокази. Перш ніж оголосити дату, відкривали два календарі – з державними святами й церковний. Щоб не розпочати вуличного фестивалю їжі в перший день Великого посту. Чи не зробити кінопоказу комедій у день національного трауру. Не хотіли образити чиїсь почуття.

Хтось у коментарях радить підвищити рівень освіти чи купити календарик. Українці і світ вшановують пам'ять невинних жертв, знищених штучним голодом у часи сталінського режиму, в четверту суботу листопада. День пам'яті щороку припадає на іншу дату.

"Я народився 27 листопада, не вибирав цього дня", – пише іменинник із понад мільйоном підписників.

Зараз ви читаєте новину «Не хотіли образити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі