пʼятниця, 29 січня 2021 14:51

З'явились нові розмови колишнього СБУшника Нескоромного

З'явились нові розмови колишнього СБУшника Нескоромного
Колишньому першому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Фото: t.me/neskoromnyidmytro

Колишній заступник голови Служби безпеки Дмитро Нескоромний, підозрюваний в замовленні вбивства високопосадовця СБУ, у телефонних розмовах, ймовірно, прихильно висловлювався про президента РФ Володимира Путіна та російську церкву.

Нескоромний розмовляє телефоном з двома чоловіками. Слідство позначає їх як "Ч" та "Владика", пише "Українська правда", яка має в розпорядженні запис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викривальну пресконференцію Нескоромного скасували. Що відомо

На ньому Нескоромний вітає співрозмовників із Новим роком "за московським часом". Іншому чоловікові Нескоромний каже, що не подивився "Володимира Володимировича", якого називає "красенем". Переймається статусом Православної церкви України Московського патріархату та передає привіт "московській родині".

Підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова вручили рідним Дмитра Нескоромного 27 січня. Самого Нескромного розшукують для допиту. Він спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ Юрієм Расюком вирішив убити Наумова, за даними слідства. Серед доказів, які це підтверджують, – відео- та фотоматеріали, аудіозаписи розмов Расюка, Нескоромного та інших осіб, під час яких, зокрема, обговорюється організація вбивства, виконавці та інші деталі. Основним мотивом злочину став той факт, що Наумов був перешкодою для повернення Нескоромного на високу посаду в керівництві Служби.

Зараз ви читаєте новину «З'явились нові розмови колишнього СБУшника Нескоромного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі