пʼятниця, 29 січня 2021 11:50

Викривальну пресконференцію Нескоромного скасували. Що відомо

Викривальну пресконференцію Нескоромного скасували. Що відомо
Колишньому першому заступнику голови СБУ Дмитру Нескоромному оголошено про підозру в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Фото: t.me/neskoromnyidmytro

Брюссельський пресклуб відклав пресконференцію колишнього першого заступника голови Служби безпеки Дмитра Нескоромного, якого звинувачують в організації вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Офіційна версія - через обмежувальні заходи, запроваджені через пандемію коронавирусу. Про це Нескоромний повідомив у Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для особливо обдарованих": Нескоромний заперечив вручення підозри

"Неофіційна версія - за переконливим проханням зі столиці однієї східноєвропейської країни, підкріпленої чимось, що не має відношення до коронавірусу. Це не означає, що пресконференція не відбудеться і дехто вже може розслабитися. Ми шукаємо нове місце проведення і обов'язково знайдемо", - запевнив Нескоромний.

Пресконференція в Zoom - не варіант. Адже має на меті не тільки проінформувати українську громадськість, а й звернути увагу правоохоронних органів ЄС на розкрадання донорської допомоги окремими представниками української влади, додав Нескоромний.

Пресконференцію в Брюсселі запланували на 2 лютого. За 2 дні на неї акредитувалися представники близько 100 провідних світових ЗМІ. Нескоромний обіцяв нові викриття, які зокрема стосуються особисто голови СБУ Івана Баканова.

Зараз ви читаєте новину «Викривальну пресконференцію Нескоромного скасували. Що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі