вівторок, 21 лютого 2017 17:51

З'явилася альтернатива "Синьому киту"

Двоє студентів-другокурсників із Придністров'я запустили в інтернет гру під назвою "Білий ведмідь". Вона є повною протилежністю смертельної гри "Синій кит". Розробники проекту – Сергій Іордатий та Павло Доніка. Їхню ідею підтримали правоохоронці та студентська профспілка. Тому хлопці створили спільноту у соцмережі "Вконтакте".

 

"У грі треба виконати 50 завдань. Серед них – прибирання будинку чи фото щоденника з позитивною оцінкою. Якщо дітям подобається виконувати завдання в реальному житті у форматі гри, чому б не дати їм таку можливість? Більше того, наші завдання точно кращі, ніж у "кита". Подекуди навіть і складніші", – розповідає співзасновник проекту Сергій Йордатий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція врятувала ще двох учасниць "груп смерті"

Автори гри переконані, що після завершення усіх завдань, між учасниками та їх сім'ями відносини стануть набагато кращими.

У Львові школярка порізала собі вени. Дівчина була учасницею "групи смерті", виконувала завдання. Батьків просять уважно слідкувати за своїми дітьми. Звертати увагу на психологічний стан своїх дітей.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася альтернатива "Синьому киту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі