понеділок, 13 березня 2023 06:34

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відбили понад сотню атак ‒ Генштаб повідомив новини з фронту

ЗСУ відбили понад сотню атак ‒ Генштаб повідомив новини з фронту
Українські війська відбивають атаки противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники продовжують спроби наступу на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили 102 атаки противника на цих напрямках, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог продовжує зазнавати втрат – ліквідованих окупантів звозять в Енергодар

Протягом доби авіація Сил оборони завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника. А також шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження особового складу та військової техніки противника. А також два склади боєприпасів і склад пально-мастильних матеріалів", ‒ йдеться у повідомленні.

Упродовж 11 березня основною метою окупаційних військ РФ залишались спроби виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Для цього ворог зосереджував основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках, повідомив Генштаб Збройних сил України

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбили понад сотню атак ‒ Генштаб повідомив новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі