неділя, 14 січня 2024 13:40

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ розбили рідкісну російську техніку і підірвали склад окупантів - Тарнавський

ЗСУ розбили рідкісну російську техніку і підірвали склад окупантів - Тарнавський
Генерал Олександр Тарнавський повідомив про обстановку на фронті. Фото: t.me/otarnavskiy

Сили оборони України вдарили по російських зенітному ракетному комплексу "Тор" і рідкісній самохідній артилерійській установці 2С34 "Хоста".

Російські окупанти концентрують зусилля у районах Авдіївки та Новомихайлівки. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Загальні втрати росіян у живій силі за добу склали 437 осіб і 60 одиниць військової техніки. Зокрема - танк, 11 бойових броньованих машин, 10 артсистем, засіб ППО, 27 безпілотників, дев'ять автомобілів, одиницю спеціальної техніки.

Злетів у повітря один ворожий склад із боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний перевірив обстановку у трьох областях

Російські терористи завдали 34 авіаудари, розповів генерал.

Росіяни скидають керовані авіабомби, більшість - на Донеччині.

Також ворог задіював для ударів гелікоптери Ка-52 і штурмовики Су-25. Ворог провів 43 бойових зіткнення і здійснив 914 артобстрілів.

Протягом минулої доби Сили оборони України відбили атаки російських окупантів на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Шахтарському і Запорізькому напрямках, повідомив вранці Генеральний штаб Збройних сил України.

За 689 днів втрати російських окупаційних військ становили близько 370 тис. осіб. Сили оборони України знищили 11 302 броньовані машини росіян, 6075 танків, 329 літаків і 324 гелікоптера, 23 кораблів і катерів та підводний човен.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ розбили рідкісну російську техніку і підірвали склад окупантів - Тарнавський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі