субота, 02 липня 2022 12:24

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ перетворили ворожу техніку на кладовище у степах Херсонщини: ефектне відео

ЗСУ перетворили ворожу техніку на кладовище у степах Херсонщини: ефектне відео
ЗСУ знищили техніку ворога на Херсонщині. Фото: Генштаб

Українські захисники продовжують знищувати техніку російських загарбників.

На Херсонщині дві вантажівки, дві бойові броньовані машини "МТ-ЛБ" та один бронетранспортер "Тигр-М" окупантів перетворилися на металобрухт. Відео опублікували на Facebook-сторінці оперативного командування "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцери армії РФ "жестом доброї волі" перетворились на свіжий "вантаж 200"

"Кладовище російської техніки десь у "степах Херсонщини", – написали бійці.

Броньована машина "МТ-ЛБ" – створена для перевезення людей та вантажів. Також широко використовується в ролі артилерійського тягача.

"Тигр" – російський позашляховик багатоцільового призначення. Експортується до країн НАТО.

Ще в перший день вторгнення РФ на територію України окупанти перейшли адміністративний кордон Херсонської області. На початку березня російські загарбники захопили Херсон і область. Попри тиск російських терористів, мешканці Херсонщини протягом березня активно брали участь у проукраїнських мітингах.

Наприкінці березня бійці ЗСУ перейшли в контрнаступ. Увечері 1 червня стало відомо, що на Херсонщині зі сторони Дніпропетровської області Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ продовжують іти вперед, звільняючи окупований регіон.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ перетворили ворожу техніку на кладовище у степах Херсонщини: ефектне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі