неділя, 14 серпня 2022 18:53

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ ліквідували розвідгрупу окупантів у напрямку Соледара й відбили штурм Долини: деталі

ЗСУ ліквідували розвідгрупу окупантів у напрямку Соледара й відбили штурм Долини: деталі
ЗСУ ліквідували розвідгрупу окупантів у напрямку Соледару й відбили штурм Долини. Фото: ЗСУ

Українські військові відбили штурм російських окупантів у напрямку Долини.

Також ЗСУ завдали вогневого ураження та знешкодили розвідгрупу противника в напрямку Соледара. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ще раз вдарили по Антонівському мосту в Херсоні – Гуменюк

На Слов'янському напрямку росіяни із ствольної та реактивної артилерії били неподалік Грушувахи, Долини, Краснопілля, Дібрівного, Курульки, Протопопівки та Норцівки.

На Бахмутському напрямку зафіксовано обстріли біля Костянтинівки, Бахмута, Соледара, Шуми, Яковлівки, Кодема, Вершина. Також ворог завдав авіаударів неподалік Соледара, Яковлівки та Кодеми.

Окупанти вели наступальні бої в напрямках Яковлівки, Соледара, Вершини, Кодеми та Зайцевого, зазнали втрат та відійшли.

"В напрямку Бахмута підрозділи противника мали частковий успіх", – йдеться у зведенні Генштабу.

Противник ризикнув піти на штурм неподалік Спірного та Івано-Дарʼївки на Краматорському напрямку. Закінчилося все для окупантів втратами та відступом.

Також втратами для ворога завершилася спроба ведення розвідки позицій ЗСУ в районі Серебрянки.

"Ворог зазнав вогневого ураження та ретирувався. З тим самим результатом завершилася спроба розвідки боєм в напрямку Веселого", – повідомили в Генштабі.

Також на цьому напрямку ворог задіяв танки та РСЗВ для обстрілів районів Верхньокам'янського, Серебрянки, Спірного, Івано-Дар'ївки, Роздолівки та Переїзного.

Українські бійці стримують ворога на всіх напрямках.

Найтяжчою залишається ситуація на сході, де Збройні сили України відбили низку штурмів окупантів. Про це свідчить карта бойових дій станом на 14 серпня від Liveuamap.

За даними карти, противник намагався прорвати оборону ЗСУ в районі Долини на Слов'янському напрямку. Втім, наші захисники відбили безглузду спробу ворога.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ ліквідували розвідгрупу окупантів у напрямку Соледара й відбили штурм Долини: деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі