вівторок, 13 червня 2023 01:06

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ ліквідували генерал-майора російської армії

На Запорізькому напрямку Збройні сили України ліквідували генерал-майора, начальника штаба 35 загальновійськової армії РФ Сергія Горячева.

Інформацію підтверджують так звані російські воєнкори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський повідомив про успіхи на фронті

"Російська армія втратила сьогодні одного з найяскравіших і найефективніших воєначальників, який поєднував у собі найвищий професіоналізм із особистою мужністю", – йдеться у повідомленні одного з "воєнкорів".

  Генерал-майор армії РФ Сергій Горячев був ліквідований на Запорізькому напрямку
Генерал-майор армії РФ Сергій Горячев був ліквідований на Запорізькому напрямку
Генерал-майор Горячев є одним з найвищих воєначальників, які були знищені українськими військами від початку російського вторгнення. До цього призначення командував 201-ою військовою базою Росії в Таджикистані. В минулому був десантником.

26 вересня 2022 внаслідок удару HIMARS було ліквідовано начальника ракетних військ і артилерії 35-ї загальновійськової армії ЗС РФ полковника Бориса Тотікова.

12 червня відбулось 23 бойові зіткнення. Українські військові знищили російський ударний вертоліт Ка-52, відомий як "Алігатор".

За час повномасштабної російської агресії українські воїни знищили 216 180 окупантів, 7636 броньованих машин ворога, 3931 танк, 314 літаків і 300 гелікоптерів.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ ліквідували генерал-майора російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі