вівторок, 28 лютого 2012 11:48

З-під уламків зруйнованого будинку в Астрахані витягують трупи людей
12

Фото: Фото: Газета.RU

Другий під'їзд будинку 150 корпус 1 на вулиці Миколи Островського в Астрахані обвалився після вибуху 27 лютого. За попередніми даними, у будинку вибухнув побутовий газ. За фактом вибуху порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 216 Кримінального кодексу РФ (порушення правил безпеки при проведенні будівельних та інших робіт, що призвело з необережності смерть двох і більше осіб).

У загальній складності в тій чи іншій мірі були зруйновані 27 квартир у двох під'їздах - другому і третьому. Усього в постраждалих під'їздах проживали 90 людей. Губернатор Астраханської області Олександр Жилкін пообіцяв виділити жителям, що втратили квартир, по одному мільйону рублів. Крім того, розглядається варіант їх заселення в нові будинки.

Під завалами будинку виявлено тіла ще чотирьох загиблих. Таким чином, число жертв зросло до семи осіб. Як зазначив співрозмовник агентства в МНС, останні тіла рятувальники знайшли протягом останньої години.

Зниклими безвісті вважаються п'ять осіб. Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Число постраждалих, тим часом, зросла до п'ятнадцяти осіб, наголошується на сайті МНС Росії. У лікарнях залишаються п'ятеро поранених. Серед постраждалих є діти.


Зараз ви читаєте новину «З-під уламків зруйнованого будинку в Астрахані витягують трупи людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі