четвер, 04 травня 2017 18:04

Зниклу жінку знайшли закопаною на дачі

Зниклу жінку знайшли закопаною на дачі
40-річна жінка зникла в лютому. Її тіло знайшли на дачі ФОТО: facebook.com/photo

У Світловодську на Кіровоградщині зниклу кілька місяців тому жінку знайшли закопаною на дачі. Убивцю вдалося затримати.

Про це на сторінці у Facebook повідомив голова Кіровоградського обласного управління Нацполіції Сергій Кондрашенко.

"40-річна жінка зникла в лютому. Однак вдалося її знайти 3 травня. Тіло жінки виявили на дачі. Знайшли і підозрюваного. Ним виявився знайомий потерпілої. Чоловік зізнався, що вбив через ревнощі. Виникла сварка. Потім почав бити та душити. Після цього вже мертву жінку поклав у господарську сумку. Відніс на дачу родички. Закопав жінку у землю та заклав камінням. Згодом чоловік виїхав до іншої області. Там винаймав житло. "Вирахувати" вбивцю змогли після того, як чоловік здав до ломбарду золоті прикраси загиблої", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати викинула новонародженого сина у відро

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення. Раніше чоловік відбував покарання за вбивство.

У Сумах знайшли тіло чоловіка, замотане у два шматки килима. Знайшли убитого чоловіка в районі вулиці Нахімова. На тілі 40-річного загиблого були явні ознаки насильницької смерті. До того ж чоловік вважався безвісти зниклим більше місяця. Слідчі розшукали вбивцю. Ним виявився раніше судимий 41-річний знайомий потерпілого. До правоохоронців звернувся 14-річний школяр. Він і розповів про вбивство. А також те, що вітчим змусив його приховати сліди злочину Затриманого тримають під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу жінку знайшли закопаною на дачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі