четвер, 27 квітня 2017 19:25

Чоловік убив свого приятеля і примусив пасинка закопати тіло

Чоловік убив свого приятеля і примусив пасинка закопати тіло
Чоловік пимусив пасинка закопати тіло вбитого ним приятеля ФОТО: debaty.sumy.ua

26 квітня у Сумах знайшли тіло чоловіка, замотане у два шматки килима. Знайшли убитого чоловіка в районі вулиці Нахімова.

Про це повідомив прес-центр прокуратури області.

"На тілі 40-річного загиблого були явні ознаки насильницької смерті. До того ж чоловік вважався безвісти зниклим більше місяця. Слідчі розшукали вбивцю. Ним виявився раніше судимий 41-річний знайомий потерпілого. До правоохоронців звернувся 14-річний школяр. Він і розповів про вбивство. А також, що боїться свого вітчима, аби не заподіяв шкоди молодшим братам і двом сестрам. За словами хлопця, вітчим постійно над ними знущається. Школяр відтворив картину того жахливого вечора. Вітчим пив горілку зі своїм приятелем. Між ними час від часу виникали сварки. Аби молодші діти не бачили цього, пасинок повів їх до спальні – вкладати спати. Однак з кухні доносилися крики. Чути було, що чоловіки б'ються. Хлопець побоявся втручатися у конфлікт, тому лишився в кімнаті. На ранок вітчим розбудив його та попрохав про допомогу. На кухні вчорашній гость лежав мертвим. Чоловік пригрозив пасинку, що на нього теж очікує така доля, якщо він комусь розповість. Після цього вони удвох спустили тіло до підвалу. За три дні чоловік знайшов місце на пустирищі. Там наказав хлопцеві разом із ним закопати труп. А поверх закидав сміттям", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстоке вбивство у столиці: тіло жінки тягли сходами (оновлено)

Затриманого тримають під вартою. Чоловікові загрожує позбавлення волі до 15 років або навіть довічне ув'язнення.

Із перерізаним горлом знайшли 53-річного Віктора Дудника. Загинув на місці роботи в Уманській психіатричній лікарні. Правоохоронці і колеги підозрюють самогубство. Поряд із загиблим лежала болгарка. Дружина у суїцид не вірить. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив свого приятеля і примусив пасинка закопати тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі