четвер, 22 листопада 2018 11:57

Зниклого безвісти студента знайшли в річці

Зниклого безвісти студента знайшли в річці
Студента 2-го курсу Луцького технічного університету 20-річного Олександра Барановича поховали в селі Забужжя Любомлського району. Його розшукували місяць, знайшли мертвим у річці. Фото - volynnews.com

Студента 2 курсу Луцького технічного університету 20-річного Олександра Барановича поховали в селі Забужжя Любомлського району.

Він зник 28 жовтня в районі вулиці Ковельської в Луцьку. Вийшов з машини таксі, в якій разом зі своєю дівчиною і другом повертався до гуртожитку. Мертвим його знайшли за місяць у річці Стир, пише видання Volynnews.

Напередодні зникнення Олександр із друзями був на студентському пікніку. Під час застілля побачив, як його дівчина спілкується зі своїм колишнім хлопцем. Через ревнощі між ними виникла сварка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже місяць шукають зниклого підлітка

Як повідомили у поліції, на тілі Олександра Барановича не було виявлено слідів насильницької смерті. Тому припустили, що хлопець вкоротив собі віку. Останнім часом він перебував у пригніченому стані через смерть матері.

В університеті про Барановича відгукуються добре. Розповіли, що він був спокійним і розважливим. Проте зазначили, що смерть матері студент переживав дуже важко і припустили, що тривала депресія та сварка з коханою дівчиною тільки погіршили його стан.

У Селищі Пісочин на Харківщині знайшли мертвим 27-річного Валерія Добровінського. Тіло виявили біля гаражів неподалік станції технічного обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого безвісти студента знайшли в річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі