понеділок, 15 червня 2015 16:52

ЗМІ повідомили про смерть ватажка терористів Гіві

ЗМІ повідомили про смерть ватажка терористів Гіві

Ватажок підрозділу бойовиків "Сомалі" Гіві - Михайло Толстих - помер в результаті поранення після попадання снаряду 95-ї бригади в штаб бойовиків під Донецьком, передають "Подробности".

Про смерть свого командира повідомив заступник Гіві з позивним Кошмар.

Українські бійці перехопили розмову бойовиків, в якій Кошмар і повідомив про смерть Гіві.

Нагадаємо, що в неділю під Донецьком почався важкий бій, в результаті якого снаряд української армії потрапив у штаб бойовиків. В результаті Гіві отримав важке  поранення. Разом з ним у Донецьку підстрелили ще 15 бойовиків з "Сомалі".

Пізніше, російське пропагандистське видання LifeNews повідомило з посиланням на ватажка терористів, що він живий і неушкоджений.

Гіві відрізнявся особливою жорстокістю по відношенню до бійців АТО. У мережі викладене не одне відео, на якому він та його поплічники знущаються, зокрема, над українськими "кіборгами". У лютому 2015 року, при взятті полонених, він змушував їх їсти свої погони. За свідченнями своїх товаришів по службі, Гіві не гидував побиттям солдат і гвалтуванням жінок у своїй військовій частині.

Постійне підвищення голосу, рукоприкладство, істерики свідчили про наявність психічних відхилень у Толстих.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомили про смерть ватажка терористів Гіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі