пʼятниця, 04 жовтня 2024 12:03

На тимчасово окупованій території Луганщини згоріло ціле село - ОВА

На тимчасово окупованій території Луганщини згоріло ціле село - ОВА
Через бездіяльність окупантів на Луганщині згоріло село Устинівка. Фото: google.com.ua

У Довжанській громаді на тимчасово окупованій території Луганської області повністю згоріло селище Устинівка.

Вогонь знищив його через бездіяльність окупаційної влади. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни не лишили у Макіївці жодного цілого будинку

"За понад 10 років окупації в населеному пункті не бачили жодної одиниці спеціальної техніки, яка б виконувала превентивні заходи. Не спостерігали селяни і приїзду рятувальників, коли палали хати", - зазначив він.

За словами Лисогора, це не єдине спалене село на Луганщині. Однак, загарбники не згадують про це у своїх пропагандистських ЗМІ.

"Не пишуть про згорілу Христофорівку, не повідомляють про наслідки пожеж у Щедрищевому, інших населених пунктах, які вони вирішили не рятувати від стихії", - додав голова ОВА.

Російські окупанти атакують укріплення бійців ЗСУ у Луганській області з артилерії та безпілотників, повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Окупанти тиснуть з кількох напрямків. Із усього наявного озброєння намагаються поцілити по укріпленнях українських бійців та б'ють по селах навколо.

Зараз ви читаєте новину «На тимчасово окупованій території Луганщини згоріло ціле село - ОВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі