середа, 22 червня 2016 00:06

"Злодія в законі" на прізвисько "Гуга" затримали в ресторані

"Злодія в законі" на прізвисько "Гуга" затримали в ресторані

У ресторані на Київщині затримали "злодія у законі" Серго Глонті, відомого у кримінальних колах як "Гуга". Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

44-річний Глонті раніше був засуджений за підробку документів та незаконні операції з наркотиками. Його "коронували" у 1995 році у московському СІЗО №2 "Бутирка".

"Гуга" намагався встановити контроль над діючими злочинними групами етнічного походження, які спеціалізуються на квартирних крадіжках, викраденні особистих речей з автотранспорту, угонах елітних авто та збуті наркотиків на території Києва.

Окрім того, затриманий виступав "третейським суддею" при вирішенні спірних питань між представниками криміналу та бізнесу.

Серго Глонті розшукують правоохоронні органи Угорщини – за підробку документів (він використовував фальшивий паспорт громадянина цієї країни).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати не захотіли наступати на "злодіїв у законі"

Нагадаємо, глава Нацполіції Хатія Деканоідзе вважає, що Україні потрібен закон для протидії "злодіям у законі". За новими змінами до законодавства "злодіїв у законі", якщо вони зізнаються, що "короновані", можна було б заарештовувати і передавати правосуддю. Це важливо тому, що за так званим "кодексом честі" "злодії в законі" не можуть заперечувати, що вони – "короновані".

Наразі "Гуга" затриманий, готуються необхідні документи для його екстрадиції до Угорщини.

Зараз ви читаєте новину «"Злодія в законі" на прізвисько "Гуга" затримали в ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі