середа, 04 серпня 2021 09:23

Злодій спалив свій будинок і прикидався жінкою

Злодій спалив свій будинок і прикидався жінкою
На Сумщині 23-річний злодій спалив свій будинок і навіть перевдягався в жінку, аби уникнути відповідальності за злочини. Фото: su.npu.gov.ua

У Конотопі на Сумщині 23-річний злодій спалив свій будинок і навіть перевдягався в жінку.

Так намагався уникнути відповідальності за викрадення велосипеда, низку крадіжок з продуктових магазинів, супермаркетів та з благодійних скриньок, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Попався зловмисник на крадіжці велосипеда 27-річного чоловіка. Потерпілий розповів, що був на роботі й помітив, як невідомий на велосипеді під'їхав до його двоколісного, пересів на нього та поїхав геть. Натомість залишив свій старий велосипед. Він з другом кинулись наздоганяти крадія. Тож зловмисник кинув викрадений транспорт і кинувся навтьоки. А потерпілий звернувся в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перехрестився і вкрав з церкви 451 грн: на Закарпатті розшукали злодія

"Поліцейські встановили особу зловмисника. Як виявилось, він причетний до різного роду дрібних крадіжок з продуктових магазинів та супермаркетів. Зловмисник сподівався, що через невелику суму збитків до поліції ніхто не звертатиметься. Крім того, встановлена його причетність до крадіжок із благодійних скриньок", - розповів Олександр Васильченко з Конотопського районного відділу поліції.

Зрозумівши, що поліція зацікавилася ним, зловмисник почав конспіруватися.

"Він навмисне підпалив свій будинок. Потім через своїх знайомих розпустив чутки, що поїхав на заробітки та постійне проживання до іншого регіону через втрату житла. Він по декілька разів на день змінював одяг, взуття, головні убори та вдягав медичні маски. Перевдягався у жіночий одяг. Але залишитися непоміченим йому не вдалося", - додали в поліції.

Підозрюваного судитимуть за грабіж та крадіжки. Слідчі дії тривають.

У Бердянську Запорізької області злодій, якого заскочили "на гарячому", стрибнув з третього поверху й отримав травми. Крадієм виявився раніше судимий 38-річний місцевий житель.

Зараз ви читаєте новину «Злодій спалив свій будинок і прикидався жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі