субота, 29 червня 2013 15:52

Зіткнення в Чечні: один поліцейський загинув і ще 13 – травмовано

Зіткнення в Чечні: один поліцейський загинув і ще 13 – травмовано
Фото: vesti.kz

Один поліцейський загинув і більше десяти отримали контузії і травми в результаті зіткнення з бойовиками на західній околиці населеного пункту Харсеной Шатойського району Чечні, передає УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

"У результаті зіткнення від отриманих поранень при доставлянні до лікарні помер один співробітник поліції. 13 співробітників поліції, з яких шестеро отримали вогнепальні поранення середнього ступеня тяжкості, а решта - контузії і різні травми, доставлені в медико-санітарну частину МВС Чеченської Республіки", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС по Чеченській республіці.

За інформацією місцевих ЗМІ, у ході проведення спецоперації недалеко від населеного пункту Харсеной Шатойського району співробітники поліції помітили пересування бойовиків. На пропозицію скласти зброю і здатися ними був відкритий вогонь. У ході зіткнення один з учасників операції отримав поранення, несумісні з життям, і помер по дорозі в госпіталь.

Поліцейським надана вся необхідна медична допомога, їх життю ніщо не загрожує.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення в Чечні: один поліцейський загинув і ще 13 – травмовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі