неділя, 09 лютого 2020 14:03

Жінка зарізала 7-річного сина і наковталася таблеток

Жінка зарізала 7-річного сина і наковталася таблеток
У Сімферополі жінка у власному авто зарізала 7-річного сина і хотіла вбити себе, наковтавшись піґулок. Фото - crim.sledcom.ru

8 лютого в окупованому Росією Сімферополі в салоні автомобіля перехожі виявили тіло 7-річного хлопчика з множинними колото-різаними ранами живота і грудної клітини.

Машина була припаркована на вул. Сельвінського. Поряд лежала непритомна жінка. З'ясувалося, що це 40-річна матір хлопчика, пише видання "Крим.Реаліі".

Поліцейські попередньо встановили, що вранці 8 лютого забрала сина у колишнього чоловіка, з яким він проживає після розлучення батьків. І повинна була повернути дитину того ж дня. Родичі забили тривогу ближче до вечора, коли жінка перестала виходити на зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили вирок жінці, яка вбила своїх синів

Зараз жінка знаходиться в лікарні. Проти неї порушили кримінальну справу. Підозрюють, вона вбила сина, а потім наковталася піґулок.

Із місця злочину поліцейські вилучили докази – знаряддя вбивства, а також порожні упаковки від сильнодіючих медичних препаратів.

Катерина Бабкіна втопила у столичному озері Срібний Кіл дітей 6-річну Анну й Данила, 5 років. . Наступного дня жінку затримали поблизу Чернігова. Йшла по трасі. Зізналася, що втопила дітей, хотіла вбити й себе, але не змогла.

Зараз ви читаєте новину «Жінка зарізала 7-річного сина і наковталася таблеток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі